Nov 4, 2014

~ misteri kehilangan adik rafikin...~

assalamualaikum
misteri kehilangan adik rafikin...cheqna on the way ke sana
mohon berhentilah buat sebarang spekulasi yang bukan bukan
fikirkan perasaan keluarga mangsa..
doakan yang baik2 sahaja..

19 comments:

  1. Kakak dan keluarga memang buat spekulasi sendiri tapi tak adalah war-warkan dlm alam maya. Memang sedih dan musykil Cheqna..

    ReplyDelete
  2. mana ek budak tu pi ek ... pelik kan ,.....

    ReplyDelete
  3. Tu lah. Misteri nusantara betul. Kemana lah menghilang adik refikin tu. Smoga selamat di jumpai.

    ReplyDelete
  4. Saya tak tau pun ada spekulasinya. Tapi saya doakan moga dia cpt ditemui dgn selamat. Kita risau, keluarga dia lagilah risau.

    ReplyDelete
  5. pernah g mandi kat sekayu tu...tp ecah g kat tempat cetek2 je..hehe...
    apa2 pun moga adik tu selamat!

    ReplyDelete
  6. Dah ditemuipun dan disahkan meninggal dunia...untuk pengetahuan cheqna dan rakan2 bloggerslain..budak ni adalah anak buah suami sepupu saya...berita dan gambar mengatakan dia ditemui sedang duduk atas batu adalah palsu.Dia ditemui dicelah batu.Sewaktu jenazah arwah dikebumikan keluarga arwah telah memberi amaran agar gambar arwah tidak diambil sebab itu takde gambar arwah....

    ReplyDelete
  7. Salam Cheqnha.Sedihkan dah lah sebaya dengan anak akak.Alfatihah untuk adik rafikin.Salam perkenalan.ni 1st time I singgah blog you.Jemput datang blog yer semoga terjalin ukhwah antara kita.

    ReplyDelete
  8. Salam kenal Cheqnha! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  9. lama dah aktif berblogging.. lepas bersalin hilang fokus dah. ni baru dapat menyinggah :)

    ReplyDelete
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  11. Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

    Aaron
    aarongrey112 gmail.com

    ReplyDelete
  12. Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

    Aaron
    aarongrey112 gmail.com

    ReplyDelete
  13. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  14. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  15. Оцените: повії студентки у Києві xxx5

    Мои прелести станут для тебя медом, а поцелуи - шампанским, от которого у тебя будет кружится голова. Кто подвергается нападкам со стороны своего времени, тот еще недостаточно опередил его - или отстал от него

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~