Sep 11, 2014

~ pengalaman yang tak dapat dibeli dimana mana kedai ~

assalamualaikum
sambungan kisah BTN kat Lipis

ni pengarah JKMNT masa majlis penutup..kenapa cheqna kat situ??macam biasa..tetap dan berpencen sebagai juruacara majlis....hahahaha...ekceli dah lama letak jawatan..kasi muka2 baru naik..tapi bila Pn. Alifah PTD mintak tolong...i terus lemah you..tak leh la nak menolak kalau orang mintak tolong kena dengan caranya...kalau mintak tolong dengan cara yang tak sepatutnya cheqna otometik tak lemah...hahahahaha
kak muni n kak siti bersama of coz la cheqna..hahahahaha..jangan tegur kenapa cheqna makin gebu ok..ouh..baju yang cheqna pakai tu adalah sponge cotton ok nampak...cara pomot bisnes kat situ hahahahaha
with cikmat..staf opis cheqna...baru masuk opis cheqna awal Julai baru ni...baru nak beramasberamah mesra ni....nampak je muda cikmat ni...tapi dah 40 hokeh....anak dah 5 ke 6....awet muda ngkoooo...
ni group WAJA..Haris..kak siti..cheqna..kak muni...kak siti...pn. narisa..ciknik dan tuan syed...banyak kisah suka duka dengan kumpulan WAJA..paling best masa kembara dalam hutan..memang takkan kami lupakan sampai bila bila...sebab yang merasa hanya kami...kawan2 dari group lain hanya mampu mendengar apa yang kami lalui....
ni bergambar bersama semua peserta dan juga pengarah serta orang2 dari BTN..spot me??oh yeahhhhh
free style....34 orang peserta..22 perempuan dan 12 lelaki...22 orang peserta wanita dalam 1 dorm...banyak nya kisah seram dan mistik dalam dorm rama rama dan kisah menyeramkan dalam dorm kumbang..Ya Allah..masing masing berani bukak citer lepas dah balik..dah sampai ganu..masa kat Lipis semua diam membisu..apa kisahnya?????nantikan n3 seterusnya...nampak??cara nak suh korang still bukak blog cheqna...hahahahahaha...
ok bye... 
Klik SINI untuk tengok2 yer..tq dear =) 

5 comments:

  1. Semuanya akan terpahat dalam ingatan cheqna
    Terutama yg dlm kumpulan Waja. Mana cerita jumpa hantu tu?

    ReplyDelete
  2. mmg seronok sgt2 kan.... mmg pengalaman yg tak boleh dilupakan lah tu, kalu takt kursus pun yg biasa2 je...

    mana cite hantu tuh... tak sabar tunggu nk baca

    ReplyDelete
  3. cepat la cite aku suka cite2 cam ni hihihii

    ReplyDelete
  4. Tak sabar nak tau kisah seram & mistik tu. Cepat lah up story cheqna.

    ReplyDelete
  5. jgn simpan lama² sangat story tu cheqna...nak tahu jugak

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~