Sep 25, 2014

~ Melancong ke Korea ~

assalamualaikum
alhamdulillah...23 September 2014..selamat mendarat di Kuala Terengganu setelah berada di Korea bermula 17 September 2014.
malam pertama..wah ko..ayat tak menahan...nanti citer lanjut yer..
sesape berminat nak pergi Korea 16-21 Mac 2015 ( late winter) wasap cheqna di nombor 0199707531..nak tanya pasal sponge cotton pun boleh...=) stok baru petang karang akan diupload...ok bye..

14 comments:

  1. Tengok kat fb..kemain cheqna..sakan bergambar! Best3

    ReplyDelete
  2. Sebenarnya Mac tu rasanya salji masih ada lagi skit. Sebab April pun wpun salji dah kering, tapi sejuknya sangat sangat sejuk lagi.

    ReplyDelete
  3. Wah cheqna bestnya dh sampai korea... hii...:)

    ReplyDelete
  4. gile best .. ngan hubby ke .... fuuyyyooo

    ReplyDelete
  5. Tu kat Namsam Park Tower. Wahhhh... nak ikut nanti boleh?

    ReplyDelete
  6. hamboiiii ke korea perginyaaaa
    seronoknya cheqnaa

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~