Sep 10, 2014

cotton batik dan span cotton batik

assalamualaikum
promot sikit
Ini adalah kain pasang span cotton corak batik
sila jamu mata...kot2 ada yang berkenan =)
untuk keterangan lanjut..sila cari cheqna di alangfarina@yahoo.com ataupun klik SINI yer
selamat menjamu mata..n3 citer hantu lepas2 ni yer =)
sponge cotton 4 meter
                                                   sponge cotton 4 meter
 sponge cotton 4 meter
sponge cotton 4 meter
sponge cotton 4 meter sold
sponge cotton 4 meter
sponge cotton 4 meter
sponge cotton  4 metersold
sponge cotton ni special sket sebab 5 meter SOLD
sponge cotton 4 meter
kalau ada sebarang pertanyaan boleh cari cheqna sepertimana cheqna bagitahu kat atas tadi..kain sponge cotton ni sejuk..lembut berbau wangi..senang diiron dan semestinya sedap dipakai...pada asalnya bukan cheqna nak berbisnes..cheqna banyak beli untuk kegunaan cheqna sendiri..bila cheqna pakai...ramai yang berkenan...so apalagi..peluang untuk berbisnes Allah bagi...cheqna pun amikla peluang itu....yang pasti memang tak menyesal bila dah pakai kain ini...
=)

13 comments:

  1. yg bawah sekali tu cantik ..merah putih..sbb akak kurang minat kain yg banyak kaler hehe...

    ReplyDelete
  2. suka jugak corak2 dia.. tp sekarg malas nak pakai kain kena gosok.. sibuk sungguh

    ReplyDelete
  3. saya tak tau nak komen..nanti saya minta wife saya jenguk yer...:)

    ReplyDelete
  4. Kain corak macam ini tak lapuk di zaman cheqna
    Evergreen sampai bila-bila pun boleh dipakai.

    ReplyDelete
  5. bab senang iron tu, ok tapi kalu boleh nak yang x yah gosok...
    ada x..?

    ReplyDelete
  6. cantik la yang AF 10. ADA LAGI TAK

    ReplyDelete
  7. CANTIK LA CHEQNA, NNT KALO DE REZEKI SAYA ORDER EKKK....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~