Aug 21, 2014

~ cheqna kembali~

assalamualaikum
Allah...
uhuk uhuk uhuk...berhabuknyer.....hihi..almaklumlah dah hampir 3 ke 4 bulan tak jengah sini...cheqna sibuk+malas sket....eh tak...malas banyak sebenarnya...tambah plak ade projek besar yang cheqna dan suami tengah usahakan..tu yang terbengkalai blog tu
malam tadi...waktu duk sibuk pakaikan patung kain...ada la pembaca setia..eh setia ke??hihi..ada pembaca yang mesej cheqna kot fb..tanya kenapa blog dah lama terbengkalai...sebelum ni pun sejak cheqna dah tak aktif...ada la 2 3 4 16 orang marah cheqna sebab x update...hahaha sorry la sayam sayam...or bak kata suami cheqna ayam itik jarang jarang..hahahaha..
ok..mulai hari ini cheqna akan rajin update ok..kate ko...hahaha..ntah ntah ke laut lagi...insyaallah tak la....akan rajin....rindu jugak..tapi tu lah..kalau dah bizi memang kelaut r...
oh..skang cheqna ngan suami ada wat bisnes sket..bisnes ape??nak tau kena klik SINI baru tau..hahaha 
banyak benda berlaku skang ni dalam hidup..insyaallah ada masa cheqna curahkan disini yer..pada sesape yang rindukan cheqna..jengahlah cheqna disini...takpun kat link yang cheqna bagi tu..wah gitu...hahahaha
ok jumpa lagi..bye...

6 comments:

  1. Alhamdulillah... itu yg terbaik cheqna
    Kakak doakan moga terus berjaya dan idaman tercapai.
    Batik sana memang terkenal halusnya..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...semoga murah rezeki cheqna

    ReplyDelete
  3. congrats! sbb maju setapak lg dlm hidup dgn wat bisnes. semoga sukses, k!

    ReplyDelete
  4. dik...kita sama baru datang aura blogging tu hehehehehe...

    ReplyDelete
  5. Lepas ni rajin2 tulis okehhhhhhhhhh :P

    Boleh la saya suruh wife saya tgk kain2 cotton batik tu nanti :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~