Apr 29, 2014

~ sepanjang 13 April 2014 ~

assalamualaikum
Ya Allah..lately tak tahulah kenapa..nak kata bizi yang amat..tak de la sangat..tapi tak tahu kenapa...bila nak mengadap blog..ada je keje yang datang..yang kene settel..so jadinya makanya...hah amik ko ayat...makanya tergendala la blog cheqna ni....tapi takpe..jom kita sambung citer lagi.. 
masih berkisar tentang program yang kami kendalikan pada 13 April tu...masa ni student sekolah mana ntah datang tulis untuk MH370...ermm..camana la agaknya kesudahan MH370 ni yer..sama2 kita doakan yang baik2 saja untuk seluruh penumpang dan krew dan seluruh rakyat Malaysia khususnya
kak huda..kak zie n cheqna...kelako la kakzie...siap snap gambo ni..dia tengok balik..tiba2 kak zie cakap "Lang( alang merupakan nama timangan cheqna jugak ye ) comel plop kita ork" kata kak zie...hahahahaha...opkos la kak zie kita memang comel..tengok lengan r..hahahaha
edisi membalas dendam...snap gambo kak zie tengah minum air..yang depan ni jangan nak perasan hokeh..ekceli ni dah petang..masa tunggu perasmian..kami together2 bersama kat booth kami..kalau paginya kami dipecahkan kepada 3 group...tapi petangnya kami bersama2 di booth ini...walaupun panas..tapi bila kami bersama..hilang kepanasan itu...hamboooiii kata koooo
kak oya..yang tengah memberi penerangan mengenai ujian amende ntah adik2 ni amik..lupa...
adik2 dari sekolah sekitar Besut yang datang memeriahkan booth kami
gambar dah tak tersusun..orang trg kata bahang rambang doh ni....
yang ni untuk program jejak pr1sma...pagi tu la..macam cheqna kata tadi la.,..kami kan dibahagikan kepada 3 bahagian...1 group untuk home help..1 group untuk jejak pr1sma dan 1 lagi group untuk klinik kaunseling
adik2 dari sekolah sekitar besut sedang menjawab inventori yang dipilih mereka
penuh booth kami masa ni...pagi la...bila dah petang penuh jugak..tapi penuh dengan aktiviti lain...aktiviti ape??tunggu next entry..hahaha...ni namanya skill nak suh orang still datang blog cheqna..hahahahaha jahat giler skill cheqna....sabo jela..yang dah lama baca blog cheqna kompirm tau camana kesengalan cheqna kan..yang baru follow..sabarlah melayan ye...dan insyaallah anda makin kenal cheqna nanti...eh ni dah jadi cam pomot diri plak..hahaha ghasak...bye..jumpa next n3 bye

6 comments:

  1. Penat tapi kalau dpt kendali sama satu geng rasa penat dia lain sikit cheqna. Apa lagi ada sambutan ketika di booth - seronoklah ye.

    Mata kakak nampak pulak bendera UMNO kat situ cheqna:)

    ReplyDelete
  2. meriah betui .... program dekatkan pentadbir dgn rakyat

    ReplyDelete
  3. hahahhaa..pandai cheqna..btw seronok dapat join program² mcm ni...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~