Apr 10, 2014

~ ini kisah saya ~

assalamualaikum
hai hai hai...saya menyibuk lagi dekat blog che ngoh sayer..anti ankel abang akak rindukan saya tak???rindukan che ngoh saya buat aper...hihihihi
rindu aqib yer???hihi...ni hobi sayer,,suka amik phone che ngoh ayah ngoh..mama..che su..anjang saya untuk saya main game...walaupun usia saya baru 2 tahun 6 bulan..saya pandai segala galanya..setakat nak tekan youtube tu tak de hal la...kalau phone che ngoh..saya suka tekan hot fm dan juga g kat gallery tengok pocoyo..che ngoh saya baik..siap donlod citer pocoyo untuk saya tengok...padahal che ngoh tu malas nak layan saya..hihihi
ni ngan ayah ngoh sayer..ala...suami kesayangan che ngoh tu...masa ni che ngoh dan ayah ngoh bawak aqib g pasar payang..che ngoh mengidam nak makan bihun sup atas paso payang..mengidam???mengada2 je che ngoh tu...hahahaha...masa che ngoh snap gambo ni...che ngoh kata aqib mengada2 sebab buat muka comel n khipuk gitu..che ngoh jeles la tu..che ngoh ni bagus tau..suka bawak aqib jalan2...suka kidnap aqib dari mama..hari tu che ngoh siap bawak aqib pergi tidur umah tok ma lagi..ala..mak kepada che ngoh la...mujur aqib baik..x nangis...kalau aqib nangis mau che ngoh ngan ayah ngoh nangis jugak..hahahaha
lepas makan bihun sup..che ngoh ngan ayah ngoh bawak aqib jalan jalan kat Batu Buruk plak..bagus kan che ngoh ngan ayah ngoh ni..hihi..puas aqib dapat main buaian..gelongsor kat sini..tapi kadang2 che ngoh ayah ngoh tak larat nak kejar aqib yang bebas belarian di pantai ini..jadi dengan malasnya mereka dukung aqib n bawak aqib balik..kejam tau che ngoh ngan ayah ngoh ni....masa ni aqib tengah fikir...bila agaknya Allah nak bagi aqib ni sepupu ye...sian che ngoh ngan ayah ngoh...tapi agak2 anti ankel abang kakak..kalau che ngoh ada baby..che ngoh ayah ngoh sayang aqib lagi tak??kikikiki
dah..itu saja karangan dari aqib...semoga anti ankel semua puas hati dah merindui aqib lagi lepas ini..bai bai bai 

5 comments:

  1. don play play aaaaaa...budak 2 tahun sekarang ni mmg advance habisssss dgn segala macam gejet :P

    ReplyDelete
  2. hai Hensem..hihihi....Aqieb untungla awok ade Che Ngoh ngan ayah ngoh yg sayang kat awok :P

    ReplyDelete
  3. ni kira buah hati pelepas rindu cheqna le ye ... shomell

    ReplyDelete
  4. amboi antar body guard yek cjeq ngoh... bgs lah che ngoh aqib nih

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~