Feb 4, 2014

~ together kami bersama..hah amik..tajuk ntah pape~

assalamualaikum
kejadian on 30 Januari 2014 @bilik mesyuarat JKMN Terengganu..ekceli kami psychologist ada meeting ngan bos kami n TP2 Kami kat sini...sambil2 meraikan penolong pegawai kami yang bertukar ke IPK Kota Bharu..sambil menyelam sambil minum air la ni...
selesai mesyuarat..terus bukak kek..bagi hadiah bagai..ni kek nyer...order ngan Family's Patisserie..taip je nama ni kat FB kompem kuar...kek red velvet...sedap...cheqna yang tak berapa suka makan kek pun boleh makan..x muak kek dia ni...
yang tengah tu PPPsi kami, Yati yang dah pun bertukar ke IPK Kota Bharu bermula semalam la...yang kiri kanan tu nyebok je lebih..tapi kan tapi kan....yang pakai baju pink tu cantik kan???lalalalalalalala
x menggedik...bukan kami namanya....kek red velvet yang disuap kak uda kepada cheqna yang cantik dan gebu macam kek itu...hahahahaha
Yati bersama bos kami..kat sebelah Yati tula....hamboi kak zie....bersungguh nampak amik gambo...
kami....team Psychologist Bahagian Kaunseling dan Psikologi JKMN Terengganu....
excited giler kak zie.....cheqna..kak uda..wani..izarina..yati...kak oya...hjh rozilah..kak ct n kak zie...
ni sape yang diraikan dan sape yang meraikan sebenarnya ni???hehehehe
kami yang penuh skema bersama TP2 kami....semua Psychologist ada dalam gambar ni...tapi dalam gambar ni Shahlan takde sebab dia yang tukang snap gambo..kat bawah ada shahlan
skema kan kami bersama TP2 kami...skema???ko tengok gambar kat bawah...
hah amik..amboi Ji(singkatan Haji- Nama TP2 kami Haji Ruzmi) aksi ape tu Ji??kami suh wat frees tyle..hambik..senget2 badan haji..hahahaha
yang lain tu memang suka bergambo..pantang sua kamera..pelbagai aksi la kuar...tapi kak ct statik je dia punya pos...hahahahahaha kak uda tu sawan bergambar dia datang ler tu..sebab tu dia overdose..hahaha
moga Yati bahagia dan lebih berjaya di tempat baru..insyaallah.... 

5 comments:

  1. yg baju pink tu mmg gebu mcm red velvet jugak..

    ReplyDelete
  2. Memanglah yg baju pink tu gebu tapi comel:)
    Moga yati lebih berjaya di tempat barunya.

    ReplyDelete
  3. kek itu nampak sedap dan semoga berjaya di tempat baru .. :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~