Feb 5, 2014

~ kami @putrajaya~

assalamualaikum
kisah on 23 Januari 2014...kami ke Putragagaljaya..menghadiri mesyuarat Transformasi Pegawai Psikologi JPA..jadinya on 22 Januari kami dah gerak ke KL Lumpur...sampai KL terus cari Hotel yang YATI book..ala..lupa dah hotel pebenda dah si yati ni book..agenda mula2 nak stay kat nobel..tapi rupanya nobel sedang dibaik pulih..patutla Yati kol x dapat2...
cari punya cari hotel yang T booking tak jumpa...Family Lotus kalau tak silap yang T booking tu..kat Jalan TAR..kami memang tak jumpa..berapa kali pusing still tak jumpa2..so kami decide duk kat Frenz Hotel..sbb tu je hotel yang kami nampak...hahahaha lagi satu dekat ngan SOGO la...suka sangat tau bebudak ni g SOGO...hahaha
tada...esoknya 23 Januari kami disini...ko tengok bekal gula2 yang kak Siti bawak...hahahahaha..masa ni pagi2 lagi...belum stat mesyuarat lagi..kerusi pun banyak kosong..apa lagi..sawan bergambar datang ler..
auw..cantiknya cheqna..muahahaha..maafla ye bagi yang baru mula baca blog cheqna ni..yang dah lama follow blog cheqna tahu la cheqna camana kan...sila jangan mual2kan diri anda disini yer..makin banyak anda baca..makin banyak anda tahu kegilaan cheqna ni macamana..ye teruskan menggodek n32 lama cheqna tu..perghhh...secara tak langsung paksa pembaca2 baru baca keseluruhan n3 cheqna ni..hahaha ghasak..1332 n3 cheqna ok semenjak 30 Ogos 2009...eh eh dah hampir 5 tahun cheqna disini yer..kejap je rasa...adala cheqna stop menulis dalam 2,3 bulan kot.....pastu ramai sangat..err ramai ke?? yang mintak cheqna terus menulis....so cheqna pun menulis la kembali..walaupun ada ketikanya cheqna merapu...tapi kebanyakan yang merapu tulah membuatkan pembaca2 setia cheqna ni tersenyum riang kan???ecehhhhh..
khusyuk ko main game guess the emoji...ouh..sebut pasal game ni...ada citer tau..hahahahaha..tungguuu....
ok..pah habis meeting kul 5pm..kami terus balik ke Trg..walaupun ada kisah tersendiri...wani kak oya shahlan kak uda..korang senyum2 sudah..
alhamdulillah kami selamat sampai ganu jam 1230 malam....

12 comments:

  1. kau dtg kl tak jumpe aku??wehhh aku keje dekatgiler dgn sogo tuh...

    ReplyDelete
  2. sambil meeting sambil makan angin sambil shopping..

    ReplyDelete
  3. nanti free2,,kite gali balik entry2 lame cheqna ye..kna kenal dulu maka baru boleh cinte2 hihi..

    ReplyDelete
  4. AA'AH Guess the Emoji tu best gak kan... tapi Me layan game Pudding Pop la Cheqna.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. Waa bestnya pi putrajaya...meeting makan gegula br tsk ngantuk yer dak...

    ReplyDelete
  6. Mesti ada kisah yg tak kena ni Cheqna kalau tak mana mungkin kawan-kawan tu nak senyumkan cheqna. Apalah agaknya tu:)

    Terbuang angin kuat masa meeting ke hahaha....

    ReplyDelete
  7. Stok gula2 kena ada. Klo tak memang mengatuk time meeting.

    Jebak gak ngan emoji nih.

    ReplyDelete
  8. saya main 2-3 kali game emoji tu...sebab ada kawan2 yg tanya kat FB..hahahha...saya tak donlod la game tu kat hp

    ReplyDelete
  9. mama sampai level 6 je, terus uninstall.. bengang tak tahu jawapan.. hihih

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~