Jan 16, 2014

~ Women Secret Recipe ~

assalamualaikum
kali ni cheqna nak share pasal sesuatu..cheqna tak pernah tahu..bila sepupu dalam group wasap share..terus cheqna google...hahahaha
anda semua pernah dengar pasal Women Secret Recipe????cheqna baru tau semalam ok...apa lagi..terus google la...klik SINI untuk mengetahui lebih lanjut pasal WSR ni 
ini gambar produknya...
cheqna macam berminat nak try..kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal WSR ni bolehla klik kat SINI yer..ouhh cheqna bukan dealer ye...hahahahaha...kat laman web diorang memang banyak info..paling best produk ni x leh ditengok dan disentuh oleh kaum adam ok...kenapa???sebab wsr ni diperbuat daripada daun perawan yang alah dengan lelaki. sifat pokok ni sama macam anak dara yang mana kalau pokok semalu akan kuncup bila disentuh. jadi daun perawan ni akan layu jika lelaki tengok...ni yang dimaklumkan oleh dealer WSR r...tapi anak dara zaman sekarang dah tak segan silu bersentuhan bukan??nauzubillah...
pepun..korang g la kat website tu ok =)

9 comments:

  1. Kakak belum tahu lagilah cheqna.
    Nak cuba klik lepas komen ni.

    ReplyDelete
  2. dah coba nnt cer gebang ape yang syoknyer WSR ni eh

    ReplyDelete
  3. Peh! Klu mak budak guna mende alah ni, agak2 jln highway boleh transform jadi jln kampung tak? Heheheheh~

    ReplyDelete
  4. baru dengar ni... nanti nak tgok la web tu.. thanx share cheqna..

    ReplyDelete
  5. biar betul daun tu layu kalau lelaki tgk..hahahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~