Jan 13, 2014

~ reunion kecik kecik ~

assalamualaikum
10 Januari 2014..bertempat di kedai bihun sup feveret kami since belajar kat U..makanya kami bertemu...ewwwaahhhh
ni kat kedai Restoren Kasturi..x jauh dari UMT..memang feveret kami dari dulu sapa skang ni...orang lain sibuk baca buku nak exam..cheqna n kak uda sibuk cari bihun sup sampaikan kak na ( tuan punya kedai ni) marah kami sebab bosan tengok muka kami yang boleh dikatakan tengahari ada ..petang ada ..malam pun ada..hahahaha giler kan kami??memang hantu bihun sup betul..
yang sedang pangku anak tu kak uda..yang muka sememeh tu Kak Imah..walaupun dia kecik dari cheqna tapi dia tetap pangkat akak pada cheqna..muahahaha..
sibuk bercakap....ko tengok mulut kak zi tu...hahahaha..eh eh..lupa nak cakap..ekceli ni reunion kecil kecilan masa kami kat UMT dulu...5 orang..lagi sorang si Balqish tak sempat nak amik gambo...dia ada keje lain..ekceli tak la reunion sangat...nak reunion pebendenya dah cheqna kak uda n kak zie satu jabatan...dah sah2 asyik jumpa je...cuma ngan kak imah tu r kadang2 je jumpa...
bergambar ngan tuan punya kedai....bayangkan dari tahun 2003 kami kenal...dan skang dah 2014..hampir 11 tahun sudah...kejap je masa berlalu..
dahlah kak imah tu kecik..bergambar dia plak duduk..kompem lagi kecik..hahahaha..dulu2 kami ada geng...geng rumah pinkla...kalau kak imah tu geng 15 sebab ada 15 orang dalam group dia...ada geng fifi la..yang geng umah pink tu sebab diorang sewa umah kaler pink..dan cheqna geng apa???geng gedebe...tak pun geng bonzer r sekali ngan kak uda n kak zie..skang ni masing2 sibuk bereunion dalam group wasap jela...
korang plak mesti ada kenangan tersendiri kan.... 

9 comments:

  1. kalau sedap..sampai bila2 pun pelanggan akan igt dan cari..

    ReplyDelete
  2. best la berunion ngan old frenz... ntah citer apa la tu kan...hheee

    ReplyDelete
  3. Duduk satu jabatan pun Cheqna kalau dah masa kerja kadang susah nak bersama makan macam ini...

    ReplyDelete
  4. haha..sampai tuan kedai marah tu mmg kerap sangat lah tu..

    ReplyDelete
  5. wahh jumpa kawan lama .. syok la kan berborak ye

    ReplyDelete
  6. mmg best mee sup die...tp lening xg doh sb kecik ati dgn tuan yer...ms pregy g beli nasi air mitok buh kangkung...buleh lop yer jawab dgn nada maroh ke sy dgn mulut mucung tunjuk hok sy siap doh..bere wase muke dpn org huhuhuhu...xpelah mb ye penat kot ms tu ;)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~