Jan 28, 2014

~ kepada encik yang berkenaan..awak ada masalah erk dengan saya??~

assalamualaikum
1
2
3
4
5
banyak lagi n3 cheqna yang dia komen...malas nak printscreen semua...awak ada masalah erk ngan saya???banyak n3 sy awak macam nak kondem saya...nak hentam saya...mungkin awak kenal saya..malangnya saya tak kenal awak... 

11 comments:

  1. Bole dikatakan semua dia ada ye...peminat kut....hik3...

    Ntah2 entry ni pun jap lgi dia masuk...kan2....

    ReplyDelete
  2. ke dia main komen copy paste?
    sy perasan ada jugak yg komen nak ajak masuk blog dia
    cth komen
    blog awak menarik
    seronok baca
    jemput datang blog saya
    blablabla.blogspot.com

    dan..hampir semua blog kengkawan lain
    ada komen yg sama dari dia

    pelik kan?

    ReplyDelete
  3. Bukan aku, kan?
    Ke aku yg ko maksudkan ni? Huhuhu

    ReplyDelete
  4. cheqna, dlm entry sebelum ni, saya tak boleh nak komen..:)

    ReplyDelete
  5. nak masuk list 'kau yang terindah' kot...komen paling banyak...hehehe

    ReplyDelete
  6. hmmm hahaha propa je kot mamat tu .,,, saje nk glemer... nk suruh cheqna wat entry pasal die pastu trafik tinggi sebab semua pakat nk pi tgk die kat blog die ... hehhe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~