Jan 9, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014

assalamualaikum

blog cheqna CURAHAN RASA ni banyak berkisar pada kehidupan cheqna..kerja cheqna..pandangan cheqna mengenai sesuatu...bab2 politik tak masuk dalam ni..bab2 hiburan sekali sekala...banyaknya bercerita mengenai kehidupan cheqna jela...blog cheqna ni bermula 31.8.2009..dan skang dah nak masuk 5 tahun..insyaallah akan terus menulis selagi terdaya
itu je kot...nak tahu lebih lanjut kena terjah n3 lama2 la..baru tahu cheqna ni camana gayanya...hihihihi..
harap2 naikla trafik cheqna pasni..tq mak dara 

36 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an masyukkkklah trafik ke sini insyaa allah.. :)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini sebentar

    http://nureezqiefashion.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ..
    Lya TERJAH sini drSegmen Yang Sama & FOLLOW u
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  6. Salam terjah..ni bukan melodi..tp Yb kawasan yg giler glamer

    ReplyDelete
  7. salam kenal..salam ukhwah, datang bertandang dari segmen yang sama...follow sini ye...

    ReplyDelete
  8. datang singgah dari segmen yang sama..
    follow done.
    nuffnang click also done.
    selamat bersegmen. :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    Semoga berjaya dengan apa yang dihajatkan.

    ReplyDelete
  11. weeee....join segmen yang sama huhuhu BW disini juga :)

    http://sitracey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  12. Hi,

    Salam kenal. Saya Liz Rohaizat. Datang dari segmen Mak Dara. Jemputlah ke blog saya. Kalau follow lagi bagus.. Hehehe..

    http://www.lizrohaizat.com

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
  14. Dtg dari segmen MD. Naikan trafik & follow sini.

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

    ReplyDelete
  16. datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  17. salam... mia datang dari segmen yang sama... dan follow sini. salam kenal ya...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  18. singgah dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum.. salam perkenalan.. dari segmen MD.. jom singgah sini

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  20. salam tuan tanah ;)
    kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

    ReplyDelete

  21. dari segmen yg sama
    http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    Done follow...:)

    ReplyDelete
  22. singgah dari segmen yang sama, salam kenal yer..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  23. datang menjalinkan persahabatan :)

    http://cekjejaricomel.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  24. Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  25. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  26. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum..Abak datang singgah...
    Follow sini,dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  28. selamat berblogging ..

    YB singgah dari segmen yang sama. baru berpeluang tinggal jejak dan komen di sini.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  29. Salam perkenalan..
    Singgah blog walking disini

    Dah follow juga ya
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  30. salam perkenalan cheqna...baru sempat berbalas kunjungan..

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~