Dec 24, 2013

~ Konvo adik ipar @ Kelantan ~

assalamualaikum
kejadian awal bulan Oktober..giler lama punya kejadian..hahahaha..kami gerak ke kelantan sebab nak menghadiri konvo adik bongsu suami merangkap adik ipar cheqna..KIST punya konvo dekat dewan kebudayaan kesenian negeri kelantan...kami stay kat Royal Giest Hotel kalu tak silap...
ni malamnya...kami berjalan2 di pasar wakaf che yeh..makan dulu....
ni hari kejadian...x la ramai sangat orang..sebab adik ipar cheqna ni kena sesi petang...untuk course fisio ngan nurse je petang ni..jadi tak payah tunjuk kad masuk..kami masuk je lam dewan ni...sekejap je..230 kot stat..dalam kul 4 dah habis.....
sementara tunggu adik ipar bergambar ngan kawan2 dia..kami pun bergambar jugak..ko tengok muka suamiku...tu muka malas nak melayan isteri yang suka bergambar..hahahaha...
kami ber4...alhamdulillah..semua dah beres...hari tu adik ada dapat offer keje fisio kat KL...mak ngan ayah tak kasi..bimbang..yelah..anak bongsu mereka kan...abang kesayangan dia pun merangkap suami i la...pun tak kasi adik bongsu dia pergi..so buat masa skang...adik ipar cheqna ni kije kat klinik gigi najihah...kat Gong Badak jugak..dulu keje kat noor arfa airport...
x pelah mana2 pun..janji kije n paling penting..satu2nya anak bongsu mak ayah..dekat ngan diorang....senang sket hati orang tua tu....paling penting doa mak ayah...insyaallah...selamat dan berkatla hidup kita...

7 comments:

  1. Congrats utk adik Cheqna. Moga lepas ni, murah rezeki dgn keje tetap ya?

    ReplyDelete
  2. Utk kemajuan adik ipar tu, benarkan lah dia timba pengalaman...Bidang physio ni makin berkembang...in fact permintaan utk registered physiotherapist tinggi di negara negara maju...Moga dia sukses :)

    ReplyDelete
  3. tahniah utk adik...hee... hasben say pon taksuka amek gamba...hheee

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~