Dec 4, 2013

~ feveret kami laki bini ~

assalamualaikum
tau ini ape??ye ini adalah smoothy sour plum with black pearl berharga RM4.10 yang dibeli di Giant Gong Badak keluaran cool blog...hah..amik..hahaha
tapi serius..memang menjadi feveret cheqna n suami..sedapnyer....rasa macam nak beli hari hari ok....
*pssttt..tengah tingtong sebab dari kul 10 malam tadi bertugas kat opis sebab daerah Hulu Trg dah banjir...dan skang masih kat opis =( 

14 comments:

  1. jaga diri cheqna, musim banjir teruk ni...

    ReplyDelete
  2. hampir semua perisa kat cool blog tu akak suka hehe

    ReplyDelete
  3. berhati2 semasa banjir nih kak..... sejuk2 nih jgn minum cool blog je tau

    ReplyDelete
  4. Sejuk2 gini jangan ber coolblog, nanti g tandas je.. :)

    Selamat bertugas demi negara.

    ReplyDelete
  5. tp aku tak suka pearl die .. huhu takut kembang dlm perut ...hahahha

    ReplyDelete
  6. favourite kami laki bini juga...sy suka oreo chocolate smoothie , husband pulak orange banana....

    ReplyDelete
  7. Cheqna....sini pun lembab je walau tak banjir. Moga baik2 saja ya?

    Boleh trylah nanti smoothie tu. Tapi sojuk2 mcm ni, seram sket nak lyn air batu. Heheheh!

    ReplyDelete
  8. same to me cikna...suka sgt perasa sour plum yogurt...sdppp

    ReplyDelete
  9. Ros suka smotthie white coffeee,, hari2 mau minummmm..hahhahaha..sibbaik jauh dr umah :)

    ReplyDelete
  10. salam singgah cheqna.. Tq bagi semangat pada Pia.. InsyaAllah... sama2 kita ye !!!

    pia xsuke minum coolblog.. sedap beno ke? hehe.... mgkn sbb bijik2 kot , pia xsuke sgt..

    ReplyDelete
  11. biasa cuba smoothy choc / stoberi + oreo... sejuk lalu di tekak

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~