Nov 11, 2013

~ suratan atau kebetulan...~

assalamualaikum
kali ni nak share sesuatu yang membuatkan cheqna memang sengeh sorang2 r....kelakor plop bila ingat balik....kisahnya begini...
ni cheqna jumpa kat FB...hamboi..kemain lelaki2 suka kan......kalau cheqna la...nata de coco, salah kira, free wifi tu memang meragukan r..memang cheqna akan chek r nombor tu...kalau yang lain2 tu tak la mendatangkan kecurigaan yang tinggi..hahahaha...
pada awalnya cheqna tak hambik kisah sangat mende2 alah ni..sehinggalah suatu hari tu..ada sesuatu terjadi...

hah ko..tertungging tepon encik suami ni cheqna snap gambonya...nampak???nampak?????hah kooooooo....tapi cheqna tak de pape pun sebabnya cheqna pernah jawab kol dari jamal pak tongkol tu..dan pernah jumpa dengan dia...sah..bukan jamaliah..hahahahaha ...kawan baik suami...cheqna ada gak tanya suami kenapa save nama cam gitu....suami ni suka ubah2 nama orang...sesuka hati dia je....
ni kebetulan atau suratan hah?????hahahaha
selamat bekerja bagi kami di trg..kelantan dan kedah..dan pada mereka2 yang bekerja la...

7 comments:

  1. Terkekeh-kekeh kakak sendiri ni cheqna. Boleh pulak ada yg sama Jamal Pak Tongkol dlm en abe cheqna tu..

    ReplyDelete
  2. Adalah perkara biasa bila sang bini mengecheck tepon sang sominye sbb sy pun gitu gak. Hahahahah!

    ReplyDelete
  3. mymy dah jadi mymom...kang tersilap msg kat mak sendiri pulak..:)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~