Nov 12, 2013

~ pengambilan kotak kedua ~

assalamualaikum
cheqna nak share pasal BB Plus lagi..hamboi..macam duta berbayar la plak cheqna ni...hahahaha...cheqna hanya share perubahan yang cheqna alami setelah mengamalkan minum BB Plus je ni...sharing is caring u know...hahahah..x salah share sesuatu yang baik kepada semua kan kan kan..
ok...12.11.2013, cheqna dah amik kotak kedua BB Plus ni..alhamdulillah..memang rasa sangat2 berbeza..cheqna selalu cakap ngan kawan cheqna yang jual BB Plus ni..hanya yang minum BB Plus je tau betapa adanya perubahan yang dialami....
sejak mengamalkan minum BB Plus ni...memang banyak perubahan yang cheqna rasa...salah satunya adalah ketidakkemengantukan hah ko..ghasak memang betul...mengantuk di siang hari memang tidak dialami lagi..berbeza dengan cheqna yang dulu..dulu kene molek pukul 11 pagi..mata seakan tak boleh nak dibuka....menguap tak yah cakap r...pernah kalau cheqna tak leh nak tahan sangat..cheqna tutup pintu bilik cheqna ni..n tidur sekejap...kalau kul 1 tu tak yah cakap r..pas solat zohor kompem...dummm tidur seround..tapi tidak lagi sekarang ini..alhamdulillah...
dulu..balik keje..sampai umah dalam kul 550 petang..kompem akan baring2 dulu....memang akan buat begitu...sebab rasa letih..penat...tambah plak drive balik hampir sejam... tapi tidak lagi sekarang ini..sampai umah je...akan masuk dapur...masak untuk dinner...siap bergurau senda ngan suami lagi..beramas mesra memang tak r..sebab dah senja..hahahaha
selain itu..wah ko..macam karangan SPM je...hahaha...tumit kaki memang semakin berkurangan merekah tu..eh jap...betul ke orang cakap kalau perempuan tumit kakinya merekah tu petanda mereka dah kahwin????
suami tegur...katanya dia nampak cheqna cergas je akhir2 ni...kalau tak asyik moyok je...eh u know what is moyok?????moyok is dok rock...dok rock is letih..lesu..tidak bermaya gitu...alhamdulillah..cheqna rasa kesan cheqna minum BB Plus dengan izin Allah cheqna dah rasa perbezaannya...
memang harga mahal sikit..sikitla...tapi bagi cheqna..mahal tak pe asal berbaloi....kesihatan tu penting nak banding ngan rege rokok tu..lagilah membazir
ni cheqna cilok dari blog dealer BB Plus ni...kalau berminat..contact la dia...tu dah ada no phone dia...kalu berminat...sebut n seru nama cheqna..insyaallah boleh murah...hahahahaha
try la...x rugi...rasanya macam ribena...sedap...bak kata ustaz injin..tawakkal innahu..dok trai dok tahu...hahahaha..so try la...insyaallah anda jugak akan merasai perbezaannya...=) 

11 comments:

  1. penah try,member kasi
    sedap rasanya tp rega boleh tahan jugak je

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah Cheqna makin sihat cergas yea.. bagus gitu cheqna, tido malam2 hari je, jaga siang2 hari, heee... kalo mende baik patut dikongsikan... Me pun ade 1 produk menarik gak, mak Me suh try..harga pun leh tahan, dia lebih kurang cam BBplus gak... nnt nak try gak.. badan ni letih sgt...huhuu.. tak makan supplement gini la, jadi berat je..huhuhu...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. Saya ambil ephyra.. So far so good.. :)

    ReplyDelete
  4. belum pernah try. tp...klau bagus kena cuba ni. so, thks 4 sharing

    ReplyDelete
  5. PAS NI KULIT CHEQNA LEBIH GEBU LA KAN .....

    ReplyDelete
  6. Wow....utk kulit lah ni....err utk luaran...

    ReplyDelete
  7. Balik rumah petang2 tu cheqna...takyah la masak...so byk masa nak beramas mesra...wakakakakaka

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah..hanye yg menggunakan tau pe kelebihannya

    ReplyDelete
  9. my friend mkn ni time mengandung pun boleh katanya..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~