Nov 24, 2013

~ mabuk lagi ~

assalamualaikum
sekarang cheqna sedang mabuk...ye..bukan mabuk sebab mengandung ye...cheqna tengah mabuk melayan cerita2 korea skang ni...pergh..suka sangat ko...
skang tak sabar nak tunggu episod 19 citer ni...memang besh r layan citer ni...cheqna tak layan kat 393...lambat...episod berapa ntah skang ni kat 393...sape layan citer ni???angkat keyboard cepat..hihihi...heroinnya aka housekeeper adalah heroin citer winter sonata...choi ji woon...memang ralik r cheqna tengok citer ni...x sabar tau tunggu episod 19...tertanya2 apa akan jadi bila habis setiap episod...
citer ni..baru episod 2 cheqna layan...memang kelako la citer ni..hahahaha..heroin citer ni yang berlakon citer prince hour...coffe prince pun ye kalau tak silap..ala..gadis yang digosipkan dengan Kim Jong Kook tu..hahahaha..eh Kim Jong Kook tau tak sape???peminat lelaki berlari aka Running Man kompem tahu...ghasak bagi yang tak minat korea kompem tengah cebik2 kat cheqna ni..hahahaha
yang ni pun episod 2 baru cheqna tengok....heroin citer you are beautiful..yang hero tak yah cakap r...kompem kenal kan??Lee Min Ho...
cheqna tak layan kat 393..tapi cheqna layan kat SINI. memang bila balik dari opis..sampai umah..buat ape yang patut..melangut depan phone or laptop r layan citer2 ni...ouh..tajuk bikin saspen kan..macam cheqna dah preggy je..hahaha belum lagi lah korang...Allah belum bagi rezeki anak untuk kami...insyaallah adalah tu nanti =)

7 comments:

  1. Siri The Inheritance ni menjadi entri terkini Kak Azie. Sebenarnya di Korea sana ianya menjadi Drama of The Year. Baru masuk episod 14 di sana, tapi kita baru tengok episod 5 kan? Best sangat. Ahhh sama-sama mabuk gak nih!

    ReplyDelete
  2. Cite the strange housekeeper tu....mlm ni kat 393 baru episode spoloh ke sebelas nak msuk....mmg x sabar nak tggu....nak pgi skodeng web tu lah....tp kadang x de masa sngt nak tgknya....

    ReplyDelete
  3. serius..aku x kenal sesiapa sebab bagi aku muka diaorg semua sama je..pfftttt...

    ReplyDelete
  4. Amboi Cheqna...sejak dua menjak ni selalu je bg tajuk yg saspen gituhhh! Heheheheh!

    ReplyDelete
  5. ahahhahahhaha setelah sekian lama ambe dok masuk blog cheqna..akhirnye ku gagahkan jua kaki ini..eh tangan ini menaip...ambe layan the heirs kat dramafire ..nk tgk 393 punyelah lambat..the heirs dah ranking di korea,..vote vote vote..heheh..(mesti cheqna x paham aku cakap mende ntah)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~