Nov 19, 2013

~ cheqna mencuri??~

assalamualaikum
hari ni udah hari selasa...cheqna tak sempat lagi nak berjalan lenggang kangkung umah korang...nak update panjang2 pun lum sempat...ni update sebab ada pembaca tegar blog cheqna dah mula marah i u..huhuhu..i tak update dia marah u..kelass ko cheqna...x update blog pembaca marah..hah awak!!jangan nak sengeh2 ye...saya curik2 masa update demi awak ni...
ye..cheqna kena pentingkan apa yang lebih penting kerana yang penting ini lebih penting dari apa yang dipentingkan....wahhh!!!!
next week 2 pogram menanti...nak handle pogram lagi..nak isi HRMIS lagi..well dah nak habis tahun 2013 kan...standby banjir lagi....jadi memang berblog ni dikemudiankan la...
so..x leh nak belebel panjang2..mas aitu emas..kikiki...selama ni sedap je membuang masa...skang baru nak hargai masa kata koo.....
bai...kenang daku dalam pembacaan blog mu...hihihi..daaaaaaa 

7 comments:

  1. buat la kerja dulu ..aku pun dah lama tak update .. takdok masa

    ReplyDelete
  2. heheheh itulah kan kak... tuntutan kerja bt kite kadang slow skit ber blog

    ReplyDelete
  3. Betul tu mesti utamakan yg penting dulukan......samalah kita.

    ReplyDelete
  4. hai..

    blogwalking,
    nice blog..

    visiting me back
    hudakassim.blogspot.com

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~