Oct 29, 2013

~ tak percaya???percayalah ~

assalamualaikum
sambungan dari n3 yang INI..hamboi..kemain lama nak boleh ke sambung cerita ini..almaklumlah..bizi katanyerrr...
ok..meh sambung....lepas main bowling..kami jamu2 mata kat KB Mall dulu..pahtu nak balik ke tempat kursus la...dah..jadi masalah..sebabnya..masa kami datang ke KB Mall..cheqna n kak zie tumpang wani n suami dia...
so bila time nak balik tak leh nak tumpang sebab wani n suami n anak dia masih nak bershopping shoppingan di situ..takkan kami nak suh dia balik awal sebab kami nak tumpang kan?
kak uda..izarina n kak siti tumpang myvi shahlan...jadinya masa balik...gini kekdahnya.....
hambik...kak siti..kak uda..izarina n cheqna kat belakang...depan shahlan n kak zie...korang mampu dalam myvi sumbat 6 orang termasuk driver yang mana rata2 dari kami mempunyai berat badan yang ideal sangat...tersangat2 ideal...
kesian kat myvi shahlan tau..korang bayang sendiri la camana gamaknya keadaan dalam myvi tu..nak kuar dari parking kat kb mall punyalah hazabedah...tapi kami berjaya jugak mengharunginya....
terima kasih kepada si oren shahlan..jasamu kami kenang..berkat berjasa....

12 comments:

  1. Hehehe.... last kakak gelihati sensorang dibuat cheqna ni tau. Dah macam sardin yg besar-besar bersesak dlm tin:)

    ReplyDelete
  2. penuh keter tu..hehe...tak per janji sampai kat tempat yang dituju...

    ReplyDelete
  3. haha. kompem berdecit2 tayar da cecah body. haha. nik penah wat kat viva. masuk lobang sikit pun da tsentuh. haha

    ReplyDelete
  4. kazen ahkak sumbat 8 orang dalam myv dik. masa tu nak p nganto lakik kazen akak ke airport je. sekali kuar sorang2... sesak nafas. hahaha

    ReplyDelete
  5. nasib baik tak jumpa polis yup cheqna...kalau tak senyum saja mereka...malaysia bole kan

    ReplyDelete
  6. ayooooo sumbat selagi boleh yek... nsb tkde jmpa abg polis terafik

    ReplyDelete
  7. lama dah x main bowling lepas bersalin nanti kot baru leh hehehe :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~