Oct 9, 2013

~ memulakan kembali aktiviti memeriahkan hari hari anda ~

assalamualaikum
perghhhh tajuk tak hengat....
walllah...anda semua rindukan cheqna ke?????4 bulan koo ku menyepi.....hahahahahaha..pasti banyak mende anda semua nak tanya kan???cheqna kemana??buat apa??kenapa???ok ok ok sabar..nanti cheqna jelaskan...errr...bajet cam ramai je yang amik kisah ni...kalau yang amik kisah terima kasih atas kekisahan anda terhadap cheqna....hargai sangat...bagi yang tak kisah,...x pelah..hehehehehe
cheqna menyepi bukannya membawa diri...malah bukannya preggy...cheqna cuma bizi dan ada ketikanya idea tidak mari....tu je....dan skang insyaallah..akan kembali menyinari...=)
so..kita mulakan penceritaan cheqna dengan aktiviti pada 19-21 September 2013
cheqna n team psychologist JKMNT ada bengkel kat Kelantan...so pada 19hb tu dalam kul 12 tghari kami memulakan perjalanan dengan menaiki serena..ada yang g sendiri...trg ke kelantan tak jauh sangat...jadinya sampai kota bharu kami menuju ke kedai nasi ulam cikgu dulu.... 
 pergh..perut tengah lapar....dihidangkan pulak dengan ikan keli..budu..ulam ulaman..memang bertambah tambah la kami makan...
see...betapa rakusnya kami makan...sedap weh..bagi mereka yang pernah makan kat sini tahu lah kesedapannya camana....
pas makan teruskan ke tempat berbengkel
cheqna kan samseng kampung..err..kampung.....kampung mana2 jela...sebelah cheqna tu tukang back up..hahahaha...x de lah..ni pagi jumaat 20hb kalau tak silap..tengah bincang bab kije la ni....x ingatlah kenapa cheqna berdiri..ke sebab ak g amik buah duku..hahahaha lupa
masa ni TP 2 yang chair meeting kami...
yang ni hari last..21 haribulan..kami sedang belajar aktiviti yang akan kami laksanakan pada klien kami...
antara aktiviti yang kami buat..ouhhh,,,naifnya daku...hahahaha..ingat balik memang selok r suker....
dia je satu2nya lelaki..jadinya terpaksa buat sendiri r..kang kalu kami geng2 pompuan yang g lukis..lain jadinya plak nanti..hahahaha
petang jumaat kami g main bowling kat KB Mall...ngko..nama cheqna dah jadi farisna gitu..tapi cheqna x main..bukan tak pandai....tapi ada la sebab2nya....
TP 2 kami pun join sama...satu group ngan cheqna..kami bertanding ok..ada 3 group...
kami satu team...lagi sorang bos cheqna..kemana ntah dia time ni..i tukang posing je....
yesss..kami menang...almaklumlah kumpulan kami ada coach tau...i la coach nyer sape lagi..hahahahah seronok tengok geng2 ni main bowling walaupun ada yang baru pertama kali pegang bola bowling tu...kagum kagum...
gambar ni???hahahaha..next n3 i citer ok..korang mesti tak caye punya kalau cheqna citer disebalik semua ni..hahahahaha...
dah ni je dulu sebagai mukadimmah setelah lama menyepi....=)

11 comments:

  1. Assalamualaikum Cheqna...

    Lamanya mama tak bersapaan dengan Cheqna...

    ReplyDelete
  2. laaaaaa...igt kan dah pindah Amarika...lama senyap...hahahaha....

    Nasi ulam cikgu? Best wooooooo...

    ReplyDelete
  3. Salam Cheqna, perasan gak ketiadaan cheqna di arena blog ini... mmg Cheqna sibuk urusan kerja la kan.. takpe, soal rezeki anak, InshaAllah Cheqna, Me sentiasa mendoakan Cheqna, agar suatu hari nnt dikurniakan anak-anak... Amin YarabbalAlamin..................

    ReplyDelete
  4. 4bln menyepi ye? baby sy pun dah 4bulan dh cheqna! haha

    ReplyDelete
  5. Ala cheqna.. L ma menyepi... Rindu sgt.... :( nnt update byk2 lg tau..

    ReplyDelete
  6. mmg perasan cheq na menyepi.coz selalu tgk kt bloglist akak.tak terupdate2 dia.teruskan blogging ok

    ReplyDelete
  7. welcome to the blog..ramai yg rindu kamu...cikna

    ReplyDelete
  8. bestnye..part makan yg paling best...blogwalking.jom follow..http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~