Oct 31, 2013

~ BB Plus Collagen ~

Assalamualaikum
Cheqna nak try minum bb plus ni...tengok ape jadi....sambil2 tolong sahabat berniaga....moga2 beliau akan success dengan bidang yang baru diceburinya ini..
Sape2 yang berminat nak try....contact cheqna takpe....sape2 yang dah try cuba bagi feedback camana.....



semalam cheqna n suami dah try minum...suami kata best sebab dia tidur lena...cheqna plak rasa ringan plak tubuh bangun pagi tadi...
nak try minum lagi..tengok ape jadi...nanti cheqna bagitahu ape perubahan yang cheqna rasa...mungkin makin jelita????jelita la sangatttttt..hahahahaha
ade sesape berminat leh r contact cheqna...nanti cheqna bagitahu sahabat cheqna tu...

17 comments:

  1. yg kawan amy bg suruh bg kat geng2 amy xtry pun kakna..xtau la feedback ye cmne..hehe..kawan amy duk koberang..last2 org sama..hehehe...nama die fatin noraina.. =)

    ReplyDelete
  2. mcm best jer...
    pernah dgr bbplus tu tp x pernah cuba lg..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. cheqna dah jawab kat n3 ko kak..
      tapi takpe..jawab sekali lagi..Rm180 yer..

      Delete
  4. Selamat mencuba cheqna...sok2 cheqna makin jelita,k.atie lak nk try :D

    ReplyDelete
  5. ha... nnt testimoniler kalau dah berjaya...

    ReplyDelete
  6. sila la update pekembangan terkini utk BB colegen tu

    ReplyDelete
  7. wahh.. byk dah dgr org amik BB plus.. tapi saya risau nak amik colegen2 ni.. :)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~