Jun 13, 2013

~ setahun sudah..cepatnya masa berlalu..~

assalamualaikum
26 Mei 2012
setahun yang lalu.....dengan sekali lafaz cheqna sah bergelar isteri....26 Mei 2013...sudah setahun melayari alam rumahtangga bersama suami..cepatnya masa berlalu...
hadiah dari Kak Oya...tapi tak sempat makan...almaklumlah hari tu kan i sibuk...mana sempat nak amik port semua ni...sempat tengok je....hihihi
cantik.....
dan sempena setahun..makanya cheqna mengorder kek dari Family's Patisserie....g kat facebook taip je nama tu kompem kuar....ni kek coklat....sangat sedap....cheqna yang tak makan coklat boleh makan kek ni....
yang ni pun order ngan FP gak.....dulu kak oya kasi kaler biru..kali ni i order kaler pink plak...hahaha
yang ni pada 25 Mei 2013...tak rancang pun..tapi semuanya terjadi begitu saja....cheqna siap masak mi soto lagi...hahahahaha..saje nak makan2....panggil family..pahtu jiran 2 3 pelaung tu je...sebab tak rancang bebetul..ingat nak makan ngan family je...x sangka plak sampai ke jiran leh makan...rezeki namanya tu...kenapa tak celebrated on 26 Mei??kat sini hari ahad kije...
setahun yang lalu...laki i kecik je....skang???hahahahaha...sendiri mau tengok jela...
alhamdulillah...moga segalanya berjalan lancar buat kami dalam melayari alam rumahtangga ini..amin...

10 comments:

  1. happy wedding anniversary cheqna..semoga kalian berdua bahagia hingga ke jannah ..dimurahkan rezeki selalu .

    x pe cik abg berisi sikit..tu tandanya cheqna pandai jaga.

    banyaknya kek.. :)

    ReplyDelete
  2. happy anniversary yg pertama buat cheqna dan suami,semoga sentiasa berbahagia selamanya.

    ReplyDelete
  3. kalau bahagia,seronok...mmg tak terasa masa berlalu dgn cepat..
    semoga jodoh kekal hingga ke hujung usia..

    ReplyDelete
  4. A`ahlah cheqna...cpt je ms berlalu. Moga terus dipanjangkan jodoh ye?

    ReplyDelete
  5. semoga kekal bahagia hingga ke syurga... masa skrg ni cpt berlalu, pejam celik pejam celik dh setahun

    ReplyDelete
  6. Selamat Ulangtahun perkahwinan Yang Pertama cheqna..semoga Bahagia ke akhir hayat hendaknya ...

    ReplyDelete
  7. happy anniversary sis =) banyak kek.bestnya.,

    ReplyDelete
  8. betul tu cepat je masa blalu kan..
    sweetnya semua kek2 tu...eee...t'liur dh ni..hehe
    apapun ,happy anniversary 1th ye cheq na.smoga bahagia hingga akhir hayat...amin

    ReplyDelete
  9. kita berkongsi tarikh anniversary yg sama. tp akak dah 6 thn.

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~