Jun 13, 2013

~ kejap ada kejap tak de ~

assalamualaikum
ye..jangan alihkan lappy...pc..tab..or tepon anda...memang blog curahan rasa diupdate hari ini..jangan pelik jangan hairan..memang cheqna yang update....=)
ngeeee.....maaflah...memang cheqna celang celuk hambik..bahasa ganu dah kuar maksudnya kejap ada kejap tak de r...nak kata sibuk..mungkin ye mungkin tidak..nak kata buat2 sibuk mungkin ya pun mungkin tidak...hahahaha...malas???mungkin ya mungkin tidak....entahlah...tak tahu kenapa dengan daku ini....hahahahaha
lately..memang agak sibuk la....banyak mende kena buat walaupun ada ketikanya cheqna memang tak buat...biasalah..as a pekerja ni ada ketikanya mood rajin menjengah....mak aihh..ko jangan kacau...memang betul2 fokus kepada kerja la...ce kalau hari malas...kim salam...memang melangut je la.....
tu bab keje....kalau bab keluarga lagi la...hamboi ko cheqna...macam dah ada anak 10 je..hahahaha...macam2 hal la yang terjadi...nanti2 la citer....
nah amik...pada sesape yang merindukan daku....sila tatap sepuasnya...suami daku tak yah korang tatap sepuasnya plak...kang naya jadinya....hahahahaha....
dah tu je....nanti update lain...daaaaa...

10 comments:

  1. kerja no 1 ..hahaha
    janji x menghilang terus ye dak..sama lah kita

    ReplyDelete
  2. Nak tatap sepuasnya juga, nak tatap juga. Siapa suruh letak gambar sang suami, kan sudah menjadi bahan tatapan. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. gambar yg last tu kty suka..
    semoga kalian bahagia selalu.

    ReplyDelete
  4. busy sokmo cheqna ni, kalah MB Tganu busy nya...hahahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~