Jun 18, 2013

~ Dad Where Are You Going ~

assalamualaikum
sekarang cheqna dilanda demam...bukan demam alahan ye....doakan ye =) cheqna dilanda demam korea..
selain dari Running Man...cheqna skang suka sangat menonton Dad Where Are You Going...sebuah rancangan yang bagi cheqna memang best...bukan drama...ala2 RM gak..ala..korea kan banyak variety show cam gini...Family Outing..We Got Married n etc..skang cheqna terjebak ngan show ini plak

ini adalah mereka yang terlibat...5 orang ayah bersama anak masing masing...mereka akan g vacation tanpa ibu masing masing...dalam vacation tu ada tugas yang akan diberikan kepada anak anak dan juga ayah..rumah untuk vacation mereka akan dipilih berdasarkan undian yang dicabut oleh anak2..nasib r dapat umah ok or tak...memang kelakar giler r..
ini adalah anak2 yang terlibat...hoo, junsu, jun,ji ah dan min guk..dalam 5 orang ni min guk paling tua...tapi dialah paling cengeng..hahahaha tetiba sengeh sorang2 masa taip ni mengingatkan telatah dia dalam DWAYG ni..dari episod 1 lagi dia dah terkena...memang nakal giler r....hahahaha
hoo...bab makan bagi r ke dia...paling tak leh blah dia menunjukkan ciri2 suka kat Ji Ah....hahaha tak mo r citer lebih lebih..korang tonton sendiri dan korang pasti terharu melihat ayah2 yang take care anak2 dalam show ni..
Jun...stylo punya budak..tengok rambut r...hahahaha
pendek kata memang skang cheqna tengah 'mabuk' melayan show ni...balik umah siap2 kan diri..masak untuk suami...solat semua...pas isyak cheqna akan layan r...memang kompem gelak...macam tengok running man r..cuma ni kita tengok budak2 kecik punya gelagat....memang best...korang nak layan sila klik je link INI 
kompem korang akan terjatuh tangga cinta dengan show ini...kerisauan ibu2 terhadap keupayaan ayah menguruskan anak2 pasti akan hilang setelah menyaksikan show ini =)
cheqna baru layan episod 4..kalau tak silap skang dah episod 22.. 

13 comments:

  1. Habissss! Dah takde dara lagi le rmbt bebudak tu cheqna oi...

    ReplyDelete
  2. hahah demam cite korea ka..hinggat apa tadi.

    ReplyDelete
  3. Sejak laptop rosak ni memang tak dapat nak layan korea da...huhu

    ReplyDelete
  4. Kira dah tengok jadi terjebaklah ye Cheqna. Kakak memang dah tak rajin melayan ini semua cheqna - dah tua agaknya.

    ReplyDelete
  5. tgk sndri?? adehhh idok le minat cheqna..hehe

    ReplyDelete
  6. WGM dgn RM ada la tengok..tu pon episod lepas2..astro tak ambik channel tu lah..rugi2..

    jemput ke blog saya ye..
    http://ryunabiela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. anok2 buah ambo ghama bena hok minat korea nih... penim ambo...

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~