May 21, 2013

~ selamat hari lahir cheqna ~

assalamualaikum
18 Mei 2013..cheqna sudah berusia 30 tahun....mak aih...dah masuk 3 series ni.....banyak lagi amalan kebaikan kena buat untuk  bekalan menuju ke sana...hidup ni kan  umpama jalan sehala..maut menunggu akhirnya...
makanya..suami ajak cheqna makan2 sempena hari lahir isteri kesayangan dia ni....jadinya...kami pun kuar la...
allah...kenapa suami cheqna ni??hahahaha...hah amik...semua jerawat nampak...maafkan saya...hahahaha..sesekali buang tebiat amik gambo cam gini besh gak...
cubaan mencomelkan diri...tapi gagal....takpelah..suami kata cheqna tetap comel dihati dia...muahahahahaha
kami ke Pizza Hut Kuala Terengganu...ekceli cheqna tak makan pizza...tapi teringin nak makan chicken wings tu....so suami bawak la cheqna ke sana..selesai solat maghrib kat sejid putih..kami terus ke pizza hut..
air cheqna...asam boi...terasa nak minum air masam2 je...suami air coke...n sup yang dimakan suami....
birthday isteri...tapi suami yang bersungguh2 makan...camano ni???ekekekeke
disebabkan isteri tak makan pizza...sementara menunggu ketibaan kepak ayam....cheqna makan mende alah ni dulu...ouh...mataku tak lepas dari memandang air yang sangat sedap...serius sedap...
konon2 tak tahu suami snap gambo...hahahaha padahal isteri yang suruh suami snap gambo...propa la cheqna ni....
wah..dah tiba...6 ketul chicken wings cheqna yang punya....errr...makan ke apa cheqna ni??x r..cheqna makan 4 ketul suami makan 2 ketul...suami cannot go lagi sebab suami dah makan pizza tu semua seorang diri tanpa bantuan cheqna...
amboi...kemam mulut nampak bang.....x sabar ler tu....
cheqna kompius..ni birthday sape sebenonya???ekekekeke...x pelah....janji kami bersama makan2...kek???x de lagi..tunggu dulu......
erm...sempena meningkatnya umur 30 ni...cheqna punya doa seperti biasa...seperti yang didoakan oleh sahabat2...panjang umur murah rezeki bahagia dunia akhirat...dan cheqna pohon pada Allah....supaya dapat memberi peluang kepada cheqna untuk merasa sendiri nikmat yang ma cheqna rasa 30 tahun yang lalu apabila berjuang untuk melahirkan cheqna ke dunia ini..insyaallah...mudah mudahan...

10 comments:

  1. seloamat hari lahir
    semoga murah rezeki kita semua
    dan dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday CHEQNA.. smga dipanjangkan umor & dimurahkan rezeki anda.. =)

    ReplyDelete
  3. Happy belated besday cheqna ,semoga bahagia hingga ke syurga dan dimurahkan rezeki slalu..

    terliur nengok cik abg makan pizza..

    ReplyDelete
  4. semoga hidup sentiasa diberkati...semoga sentiasa murah rezeki...semoga cepat2 timang baby hehe

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Jadi Cheqna....30? mude lagi tu ...Semoga impian dan harapan Cheqna menjadi kenyataan....aminnnn.....

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir cheq na...walaupun suami cheq na makan banyak,badan cheqna jugak yang naik...hehehehe..jangan mare ye..

    ReplyDelete
  7. happy birthday cheqna.. semoga bahagia sokmo okeh.. :)

    ReplyDelete
  8. hepi belated birthday chicna.

    amin.....moga doa Chicna diperkenankan.

    ReplyDelete
  9. Cheqna tua 5 hr je! Hihi.. selamat la kita da 3 series.. ;)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~