May 28, 2013

~ jalan jalan kat TER ~

assalamualaikum
kami suka layan anak buah...hari sabtu bila ntah..dah lupa...cheqna..suami..kak dan adik ipar beserta 2 orang anak buah ( Akmal dan Aqib) g jenjalan ke TER atau nama panjangnya Terengganu Equestrian Resort...kak yang ajak..saje nak bawak anak2 dia mandi kolam...
masuk sini budak2 bawah 12 tahun tak kena bayar kalau tak silap...penjaga budak2 kena RM5..dewasa kena RM8...mandi la sampai lebam... 
kompius...sape yang excited ni???hahahaha
adik bongsu suami....yang laki tu tak yah purak2 tanya la....lalalala
aqib with mama....galok ni.....
mereka seronok mandi manda..sehinggalah ayah ngoh datang mengganggu..akmal tu takut sket ngan air..che su dia bawak g tempat dalam sket punyalah dia marah...aqib???rilek je dia...berlagak..berjalan dalam kolam tak mo kasi mama..ayah ngoh or che su dia pegang....che ngoh???jadi jurugambar n tukang makan jagung manis...hahahaha
memang suka tengok bebudak ni happy....arghhh...semua dalam gambar ni kira budak2 jela...sebab mereka ber3 pun happy gak...terutama yang laki tu..happy mengalahkan anak2..hahahaha..
kami sampai kul 9 pagi....tak ramai orang..tapi kalau time cuti sekolah...huh...kak kata memang penuh kolam ni...kul 12 kami balik....

11 comments:

  1. Assalamualaikum

    Seronoknyer xtvti ngan anak buah ni. Best merendam rendam kan. Moga cepat2 preggy. amin.

    ReplyDelete
  2. lamanya x mandi kolam.. sonoknya.. budak2 happy.. yg bawa pun happy.. :D

    ReplyDelete
  3. Syoknyer mandi pool...

    sejujurnya saya xpnh sampai terengganu lagik...huhu

    ReplyDelete
  4. Amboi, sonoknye dak kecit tu main2 air. Kat belah la TER ni eh? Mcm tak nah jumpe pon...

    ReplyDelete
  5. wah seronok n bestny..
    sy dok sampai lg nim kat TER.
    hehe..:)

    ReplyDelete
  6. kalu jmpa swimming pool, bkn bdk2 je suke tp mak pak pun join sekali...

    ReplyDelete
  7. Ingatkan per tadi TER.. ooo best gak yerk... dah lama tak ke trengganuler akakni.. harap tahunni atau tahun depan akak dapatler ke sana...

    ReplyDelete
  8. akak dtg ptg singgah tengok org dok mandi manda syoknye

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~