May 20, 2013

~ cheqna kembali menyinari dunia blog ~

assalamualaikum
lamanya cheqna menyepi kan????eh eh..x de sape2 yang perasan ke????majuk i..hihi tapi cheqna tahu..ramai silent reader cheqna yang keresahan bila bukak blog curahan rasa tak de update terbaru..betul kan???amboi...cepat je ngangguk ye...hehehehehe
tajuk n3 tak leh blah...hahahaha..cheqna sibuk lately..dengan kenduri sambut menantu kat umah...adik ipar bertunang...mengundi lagi...pahtu kursus...skang baru masuk opis dengan tenangnya...hihihi...
citer bab kenduri kat umah cheqna nanti cheqna update ok..skang nak update pasal seminar kat USIM yang cheqna hadiri baru2 ni.....
so jom...

wah...tajuk tak leh blah....memang best r...segar mata kami u....hahahahahaha
ini akak...errr..akak ke...adik setahun pada ma cheqna ni ...takpelah...kasi can dia perasan muda hahahaha dia ngepek ke cheqna...err ngepek tu membebel ok...kak jah aka kak ct membebel ke cheqna sebab tak update blog lama...katanya dia selalu bukak blog cheqna untuk releasekan tension...ouh..baru ku tahu rupanya blog ku ini tempat orang lepas tension...huhuhu...tapi kata kak ct makin bertambah tensionnya bila bukak blog..blog tak berapdated..hahahaha sabo jela....
ini kak oya..ekceli kami g kursus ber4...lagi sorang bos besar kami...bos besar??shahlan..jangan suko selok sangat ok...masa ni kami ok ok lagi mendengar seminar.....tambahan awal2 pagi ni.....tapi...tengok apa jadi bila dah tengahari sket.....tengok gambar kat bawah
>
>
>
>
ni namanya pendekar..erm..pendekar apa ye....pendekar suka hati namanya ni...hahahaha saat2 bosan cam nilah jadinya....ahkak lagi sorang sebelah cheqna tu ( kak ct la) sebab cheqna duk tengah2 antara kak oya na kak ct...kak ct duk sibuk nak ajar cheqna camana nak dapatkan baby girl la..baby boyla..posisi camanala..sebab tajuk seminar kan cam gitu..tapi kedua2 adik dia ni duk sengal main tangkap2 gambar...hahahaha
 ok...cheqna dalam poses nak update semua story yang berlaku sepanjang cheqna menyepi..harap sabar menunggu...kalau nak bacalah...hihihi...
dah..sambung kije...

7 comments:

  1. Amboi, cheqna..bz kalahkan menteri! hahahahahah, jangan maroh deh, gura je.

    cepat2 update, x sabar nak baca cerita2 cheqna

    ReplyDelete
  2. huii... siap berselimut
    mesti sejuk tu.
    sejuk2 dapat selimut best tidur... hahaha

    ReplyDelete
  3. Ada yg masih solo tak cheqna yg hadir. Mesti dia malu-malu kan...

    ReplyDelete
  4. tajuk mmg awesome. best jugak bila skali skala gi seminar ni. opis CiM tkdo laaa nk anjur2 seminar mcm ni, almaklumla kojer ngan komunis.

    tp mesti smpi masa....mengantuk, tu yg jd zorro tu kannn

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~