Apr 18, 2013

~ last episod kisah @johor ~

assalamualaikum
last episod bab2 kahwin adik cheqna ni...tapi ni banyak bab tuan tanah kedaung la enteprem.....
kami dalam bas...sementara menunggu adik cheqna bersiap...apa lagi bergambar jela..apatah lagi bergambar skang tak perlukan kodak kan....hahahaha
kami lagi...ni dalam umah pengantin..selesai majlis akad nikah...Ya Allah..memang langsung tak terkejut dengan kependekan dan kegebuan daku.haipp..jangan cakap gemuk ok...hahahaha..pesen tak leh terima kenyataan...
ko ado???hahahahahaha...suami layankan je peel bini yang suka bergambar...dalam plastik tu adalah duit tol hokehh
lak...pehal laki mak ada kat meja makan pengantin ni??tetiba ko...
auww...suap2 gitu......
sib baik yang ni tak suap2...just bini je yang berkhipuk2....hahahaha
err...yang ni??sape nak jawab???kikikiki..nak jugekkkkkk ahkak dan abang ku ini....
dah tu je citer bab kahwin...semoga kalian berdua kekal hingga ke syurga...selamat menjalani kehidupan berumahtangga.......
kami bertolak balik dalam kul 2 ptg..sampai ganu kul 930 malam...penat..tapi alhamdulillah semuanya selamat.... 
ekceli adik ipar cheqna ni ada blog...klik SINI 

12 comments:

  1. doh bakpe gambor ketiga kelok molek pale tu..aaa

    ReplyDelete
  2. Sukalah kakak tengok gambar last (akak cheqna tu - supporting juga macam cheqna)..

    ReplyDelete
  3. sepesen la kita
    bukan gemuk tapi pau terlebih yis
    hahaha...takpelah janji sihat

    ReplyDelete
  4. assalam cheqna..Tahniah dan selamat pengantin baru buat adik cheqna..semoga berkekalan selamanya

    ReplyDelete
  5. kalini memang puas tengok gambar cheqna.. yerler tiba2jer suamimu tu ada di situ..

    ReplyDelete
  6. hamboi cheqna... nmpk korang je yg mcm pengantin baru. hehehe

    ReplyDelete
  7. duit tol yang ditunggu-tunggu..tak kira kecil besar..
    tuan rumah pun nak inteperim juga...sweet

    ReplyDelete
  8. Mcm sonok lak bertandang ke rumah pengantin mcm ni eh? Heheheheh.....

    ReplyDelete
  9. hihihi...sesekali nak bergambar byk2 kan apa salahnya... bestnya naik bas ramai2...

    ReplyDelete
  10. tamat sudah episod citer nie..hehe

    mesti byk habis duit tol kan kakna..tu la adat bila kawen dgn org johor..hehhe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~