Apr 7, 2013

~ gelak guling golek ~

assalamualaikum
sesekali cek mende alah ni..memang menggelikan hati..alahai...manusia ni memang macam2 jenis dan ragam kan??teringat masa kat U dulu..ada sorang lecturer suka cakap "manusia itu....." dan kami student2 akan sambung.."unik" lecturer cakap balik "U..N...I: dan kami akan sambung balik...."C" bukan K hahahahaha yelah masa tu kumpulan nasyid UNIC tengah glemer...
eh apa cheqna melalut ni..back to the normal track....sesekali cheqna bukak nuffnang...bukak keywords..memang gelak sorang2 r..mana taknya...korang tengok r sendiri....
wallahweh..ada jugak yang cari macam gitu ye..maaf la ye..korang cari perkara2 pelik like laki bini main tu memang tak kan jumpa la....apekejadahnya ( teringat wan kamarudin mape) cheqna nak g share dalam blog..agak2 la weh...tak semenggah tau sape yang cari tu...
romen2 kompem ada..sapelah yang sibukkkkkk sangat cari bab romen meromen tu...ok...cheqna faham..mungkin sebab tajuk n3 blog kita yang seakan macam gitu la menjadikan keywords sebegitu akan timbul...betul kan???tapi hagak2 r nak cari yang 18sx punya...anda salah blog..sekian terima kasih.. 

3 comments:

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~