Apr 8, 2013

~ alhamdulillah...dapat baby..~

assalamualaikum
jam 1050am 3 April 2013..di Hospital Hulu Terengganu, sahabat kami telah selamat melahirkan baby boy seberat 3.05kg..kelahiran secara normal..
sahabat kami namanya wani...geng2 diet kata koo ( nama group kat wasap) hahahaha..husband wani (serol) wasap ke group diet kata koo dalam kul 4pagi rasanya bagitahu wani dah admit kat spital..kami baca paginya mesej itu.....
dalam kul 11 lebih husband wani bagitahu wani dah selamat bersalin..makanya kami iaitu geng diet kata koo kecuali iwan ( sebab iwan kursus time ni) gerak ke HHT dalam kul 1 lebih..dekat je HHT ngan opis kami....
teruja tengok baby you.....geram...baby ikut mama dia yang pantang sua kamera kompem menyengeh n peace..hahahaha
ekceli kami usik wani n husband supaya namakan baby "albubari parlimeni" sebab baby lahir masa hari parlimen dibubarkan ekpom...hahahaha....sebagai mengingati tarikh bubar r ni....hahahaha
baby dah ada nama..Ahmad Harraz 'Atha'ullah'bin Asrul Afendi..maksud nama baby adalah kurniaan Allah yang terpuji dan warak..mudah mudahan..=)

13 comments:

  1. hahah, nakal nama nak bg tu..
    albubabri parlimenari .. tp molekgok tu cheqna,
    unik.. hahaha

    sero tingin weh nk kelek baby nih tgk baby org!
    wishlist kite x capai2 lg nih.. huhuh

    ReplyDelete
  2. tahniah tuk wani..ramai org letak nama harraz skrg nie.geng2 amy da 2 3 orang da letak..hehe... =)

    ReplyDelete
  3. comelnye..senyum manis lagi..wah namanya sgt indah..

    ReplyDelete
  4. olo..olo comey...doh kalu bg nama albubari parlimeni agak2 apela nama panggilan dia nnt tu yek..kih..kih...

    sere nok baby kecik etek wase

    ReplyDelete
  5. geram nengok baby lelaki..kite bile nak yg laki plok ni//

    ReplyDelete
  6. nama bapak die bagi tu guane nk sebut tu ....

    ReplyDelete
  7. memang dia senyum kan.. ala comelnyer... geram... nama sedap

    ReplyDelete
  8. comelnya....damai hati lihat anak kecil..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~