Apr 4, 2013

~ acu try buat cam ni ~

assalamualaikum
sepanjang cheqna drive..sekali baru side mirror dilanggar mat motor...masa tu ngan kak oya..yang tak menahannya...kak oya siap jerit dalam mr black tu supaya mat motor tu baiki balik.....bajet mat motor tu dengar ler tu...hahahaha
bagi yang duk area sibuk...cheqna rasa anda semua leh cuba try buat cara ni.....manalah tahu kot2 menjadi....hahahahaha..cara camana????cam gini ni ha...
>
>
>
>
>
>
>

>

cuba try...agak2 mat rempit berani tak nak mencilok sesuka hati lagi...hahahahaha..silala try...

18 comments:

  1. kang tak pasal masuk ke dalam ... hmmmm

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha kesian,ni serang hendap nama dye kalau buat cm ni.sbr eh cheqna.

    ReplyDelete
  3. haha... mesti mat rempit takut nak merempit dah...

    ReplyDelete
  4. kete amy punya aritu lagi teruk..dia langgar masa masuk parking..masuk2 kete tgk side mirror da patah..huhu

    kalu wat gitu comfirm la awk ye takut nk mencilok..

    ReplyDelete
  5. Hahahahahaha! Uishhh...sy tgk pun seram ni cheqna. Tapi elok gak. Boleh digunapakai. Sbb side mirror sy pun pnh je jdk habuan mat rempit yg tak reti bahse...

    ReplyDelete
  6. ehehe perangkap samar ni....mat rempit comfirm ikut belakang

    ReplyDelete
  7. saya kdg rasa nak tembak je tayar diorang yg nakal ni..geram tau.

    ReplyDelete
  8. macam-macam idea cheqna ni...bahaya ni cheqna..hehehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~