Mar 13, 2013

~ hadiah dari Langkawi ~

assalamualaikum
cheqna dapat sesuatu tau...hadiah dari orang dekat...yelah...dekat sangat.....satu opis kate kooo...
minah ni g bercuti ke Langkawi baru2 ni....jadi ini adalah cenderahati dari dia
haruslah kan kalau g langkawi..coklat memang wajib r...apatah lagi coklat daim....dan juga FM...ada satu coklat tu namanya coklat batu....memula cheqna dapat cheqna berkata " bakpe mek ni v batu..nok suh buh lam akuarium ke??" rupa2nya itu adalah coklat....ala lupa la nak snap gambo coklat tu...suami makan...habis ke dia je.....isteri sempat makan 2, 3 batu je.....kata suami sangat sedap..jadi macam ralit makan...nak makan sokmo....
Langkawi ni dah 2x cheqna pergi.....tapi tak round habis r...cheqna dapat hadiah kahwin baru ni ke Langkawi on 30.4 sehingga 3.5.2013, hadiah dari wani..tapi sayangnya cheqna tak dapat pergi..sebab 4.5 adik bongsu kahwin...huhuhu nangis sebek disitu....

13 comments:

  1. last saya ke langkawi pada 2010....ermm...rasa mcm nak repeat pegi lagi...hehehe
    dulu pegi tak sempat shopping sakan... ;p

    ReplyDelete
  2. sy x pernah g langkawi..sob...sob...alhamdulillah minah yg sama dgn cheqna tu bg jgk....syg minah tu sbb igt kat kiter jgk...

    ReplyDelete
  3. nampaknya cheqna kena p lagi langkawi ni...rugi tak ronda 1 pulau

    ReplyDelete
  4. Salam Cheqna, dpt pun comment2 kat blog kenkawan, agak Free la hari ini, heee...
    keje nampak cam dah settle, heee...

    best cheqna gi Langkawi, tak kisah la brape kali pegi, tetap seronok...hehehe...

    miss u Cheqna!

    ReplyDelete
  5. Eh, Cheqna....samalah kite. Dpt souvenir dr kwn yg cuti2 Langkawi. Heheheheh....ade cekelat ngan FM gak. Haruslah gembira, kan? Hahahahah!

    ReplyDelete
  6. wah seronoklah dpt ole2... gi langkawi kalau dok beli coklat mmg rugilah kan..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~