Mar 18, 2013

~ dah tu minat bini dia....~

assalamualaikum
cheqna kan peminat citer korea..dulu cheqna layan citer ni..citer my daughter the flower..biasa siaran stat kul 1015mlm sehingga kul 12 mlm...ada ulangan paginya dan petangnya....petang stat kul 455pm sehingga 630pm...balik kije sampai umah petangnya kompem channel tv akan beralih ke 393 r...sehinggakan suami sering kali berkata "abang macam duk umah kat korea je" hahahaha
kot nim..sape layan 393 memang tau citer ni...sangat best r..koya2 menjadi kot nim yang sangat lembut....hahahah
pastu skang kemaruk layan citer welcome rain to my life..han dan bi....kalau belah malam cheqna tak layan sangat r..cheqna akan layan ulangan petang tu..... 
han dan bi..han won mi...tapi skang citer ni dah macam sangat komplikated la pulak....
3 watak dalam WRTML...106 episod semuanya..jenuh nak tengok sampai habis.....
ni lagi satu feveret...stay with me my love...siap wat ringtone phone tak tahan tu..hahaha..ekceli citer ni dah ditayangkan rasanya....kalau tak silap la....tapi besh r melayan citer korea ni...yang ni tak leh nak layan habis sebab siaran stat 630pm sehingga 740pm..memang saja r nak kena tazkirah kalau maghrib2 layan tv gak...so layan kat tenet r...apa ada hal...teknologi kan canggih skang ni...
king of ambition....tapi tak dapat nak layan sesungguhnya..sempat tengok episod mula2 sehingga anak dia mati je....
husband memang berbulu mata r kalau cheqna layan korea..tapi dah tu minat bini dia..redha jela...

6 comments:

  1. dasat betui kuasa Kpop ni ek .. cheqna pun minat seb baik ai tak minat ...huhu sbb kuasa anak ai lagi hebat nengok 616...muahahhaha

    ReplyDelete
  2. layan jer cheqna...kalau anak dara saya tengok,saya tumpang je tengok...sebab tak tahu cite start kul brapa...hihihi...

    ReplyDelete
  3. hahaha.rasanya kita ni dah tahap parah
    smpi anak komplen..umie asik2 citer korea je
    mana citer abam?huhu

    x sabar tggu ending welcome rain to my life tu
    jahar sgt si WonMi tuh

    malam ni dan esok tgk Kif Of Ambition.hehe

    ReplyDelete
  4. saya blm terjebak lagi..

    takpe minat, asal jgn lupa laki udah le kan..

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~