Mar 17, 2013

~ Banjir 2013 ~

assalamualaikum
27 Januari 2013 group cheqna bertugas di bilik gerakan banjir.....masa kul 6 petang tu, wani n linda balik sebab nak memasak untuk suami...tinggal cheqna, nisa, wani,dah, iwan, ciksit, n haji kat opis..
Encik Sit as a ketua group kami suh kami ( geng2 pompuan) balik je...sebab x de pape pun..barang semua dah hantar..just report jela...so cik sit suh geng laki je la stay...tapi sebelum kami balik cik sit suh kami masak lu untuk diorang makan malam...
makanya cheqna, nisa n dah memulakan aktiviti persilatan di dapur opis kami yang luasnya 20 kangkang kera...hahahaha...kami masak nasi, sardin, telur dadar,ikan kering n sup ayam beserta air kopi untuk mereka..nisa kata kalau wani n linda balik masak untuk suami, kita kat sini masak untuk suami2....hahahaha...
gambar yang nisa snap untuk dihantar kat wasap group geng diet kata koo...(kami ler tu) wani kata suka tengok gambar ni..macam pengantin baru yang still malu2...ngek wani...hahaha
siap makan semua, dalam kul 830 malam kami ( cheqna, nisa, dah ) balik...wani n linda balik lambat sket sebab dalam kul 8mlm mereka baru sampai opis....
banjir tak lama pun kali ni...esoknya dah ok

No comments:

Post a Comment

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~