Jan 30, 2013

~ private blog ~

assalamualaikum
rentetan n3 INI maka keputusan telah cheqna amik...
kelakar la baca komen sahabat2 ni...terutamanya seperti yang cheqna highlightkan dalam gambarajah dibawah..hamboi ko...ayat skema...
sila klik untuk tujuan pembesaran gambar ini
kenapa erk??memang kalau malas update blog tu memang salah satu simptom seperti yang dinyatakan oleh makcik INI dan juga makcik INI memang salah satu petanda ke??ekekekeke
untuk makluman setelah sudah 8 bulan menempuhi alam rumahtangga bersama suami tercinta...cheqna masih belum ada tanda2 seperti yang dinyatakan....kena kerja kuat ni...kikikiki...anda semua doakanlah..mana tahu berkat doa anda semua maka termakbulnya doa itu..insyaallah...mudah mudahan...
ok back to the track...hamboiiii....cheqna nak private jela...senang..cheqna tahu sape yang baca blog cheqna ni...kalau umum...susah nak tahu n kenal sape yang baca curahan cheqna disini..walaupun kadang2 penulisan cheqna disini umum...cerita biasa2 je...x personal sangat..x best gak kalau terlalu ramai pembaca yang malu untuk kenalkan diri kepada cheqna...best kalau kita saling mengenali kan...
jadi..ini adalah keputusan muktamad cheqna...kalau sesape yang berminat untuk terus membaca curahan cheqna ni sila tinggalkan email anda di ruangan komen ini..ataupun di emelkan di alangfarina@yahoo.com terima kasih atas kerjasama anda...dan pada sahabat2 yang sentiasa berkomunikasi di alam maya ini yang nak privatekan blog anda,silala invite cheqna jugak hokeh...tu pun kalau nak invite la...kalau tak nak tak pelah...huhuhuu nangis bawah meja
ok..harap maklum....fuh fuh..semangat untuk berblog kembali menebal ni....tunggu kan cerita2 menarik dari cheqna...tapi yang diinvite jela dapat baca....=)
so pada yang berminat...sila tinggalkan email anda...pada yang tak berminat...sila gerakkan kursor anda ke bahagian atas belah kanan sehingga berjumpa tanda X....terima kasih...bye....=)

47 comments:

  1. nyampah tau ko jemahhhhh.....amik la e-mail aku nie idzwa@yahoo.com

    muahahaa...gedix private bagai...iskk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kah kah kah
      ko kan kak..memang sengal r...
      tq sayam

      Delete
  2. invite saye... i2_amiys@yahoo.com
    err... btul ke emel tu tah...
    byk sgt emel lupa..
    huhu..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. maaf kak..memang cheqna akan privatekan....maaf ye =)

      Delete
  4. Dah nak private pulak dah cheqna ni...
    Ha... ini kakak punya email: zakiepurvit@hotmail.com atau promceil@streamyx.com

    ReplyDelete
  5. Bakpo nyo cheqna..
    qema pun tulis ikut mood gak tapi xleh private sebab sanak sedara baca gak pasal ammar & aisya hihi

    ni email
    qemaishak@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb nak kenal dengan pembaca blog cheqna..hihihihi

      Delete
  6. Tak boleh bagi komitmen 100% eh? Heeeee~

    mommyfara@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. x juga kak...
      =)
      penyakit malas tu yang banyak
      hehehe

      Delete
  7. ala kak ni..sadihhhh :( jgn lupa invite ros yer
    rizaros90@yahoo.com.my..
    satu hari nnt mesti cheqna nyesal private kan..wahhh memandaikan ros ni..kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboi statement..hahahaha
      insyaallah tak nyesal =)

      Delete
  8. ehhh lupa! haha sy pun blur taktau email mana 1 yg pakai utk blog nih..wakkakaakak..

    cheqna add dua2 email ni boleh?
    poca_hontas87@yahoo.com
    mai.sepakatrunding@gmail.com

    ReplyDelete
  9. lah.. nak private ke.. harap2 saya diterima utk datang bw di blog cheqna..kadang baca.. tapi tak dan nak komen2.. =p

    takpe cheqna.. rezeki tu tuhan yg bagi..dia akan bagi waktu kita dah bersedia..
    bukankah dia yang menentukan segala yang berlaku di alam ini =)


    nikhakimah@gmail.com

    ReplyDelete
  10. layaleya83@yahoo.com.my

    tetiba rasa nk private jgk.. hehe..

    ReplyDelete
  11. Salam kenal..dtg bw guna henpon..aduy sedih2

    ReplyDelete
  12. pulakssss???apa2 je lah cheqna...janji invite saya yek..

    ummiarissa10@gmail.com

    ReplyDelete
  13. email aku aqua.ziuequta@gmail.com (",)

    ReplyDelete
  14. nak jugak..walopon i jarang2 komen..hihihi...
    ombakbaik@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Nak jugakk..Walau pun sue sendirik pun jarang2 dah update or blogwalking..Huuu.
    ibh_sue@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. alahai.. nape lak private.. hafiyiman@gmail.com huhuhu..

    ReplyDelete
  17. Nah email saya...
    Tak invite, saya tak mau kawan dgn cheqna..
    Bahahahahha


    audidarthvader@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Buatlah yg terbaik..doakn moga impian menjadi kenyataan..amin..

    ReplyDelete
  19. doa akak moga cheqna berbahagia selalu...
    jangan lupa akak juga..

    qhaifa_nur@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  20. don't forget to invite me yo!!
    hehe, beromputih kita yerk..

    maszvemma@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Kalau buat Gimik nak tutup Blog lagi baguzz,,kan kan, ramai pujuk..ramai komen

    ReplyDelete
  22. Private tu dikira kedukut ilmu Allah, panorasmara, ,alam

    ReplyDelete
  23. bakpe private..lagi umum, lagi meriah tau.

    btw, my email.. halifa02@gmail.com

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~