Dec 12, 2012

~ monsoon cup la sangat..~

assalamualaikum
hari sabtu 8.12.2012....lepas zohor dalam kul 3petang..suami mengheret cheqna untuk keluar bersama dia...dahlah cheqna masih tak berapa sihat.....suami kata jom amik angin luar plop...ikut jela.....=) 
ingatkan nak g mana....rupanya suami ajak g tengok monsun cup..mula tu masuk kot pulau duyung....tapi cuaca yang panas sangat menjadikan suami tak jadi berhenti..sebab dia kesiankan bini dia yang cantik ni..nanti tak pasal2 jalan jauh sebab parking jauh....yelah cheqna kan still tak berapa sihat =)
sudahnya suami bawak cheqna melepak kat dataran shahbandar..dari sini nampakla jugak sayup2 kapal2 yang sedang bertanding tu....cheqna tak fokus sangat la.....panas dekpom....
hah amik ko....suami yang kepuasanstatement bahaya hahahahaha..mengsnap gambo cheqna....hobi suami skang snap gambo dengan tab je pun..hahahaha...pastu mula r nyoho...nunjuk gambar2 yang dia snap..kononnya cantik....konon suami nak bagitahu dia pandai snap gambo ler......cheqna punya nak mengusik cheqna jawab " bukan sebab abang pandai..tapi sebab model tu memang cantik" hahahahaha suami buat muka poyo
x puas hati ngan statement cheqna..disnap gambo ni..motif???saja nak tunjuk jari jemari cheqna yang gebu ler tu....huh!!!!!!!!!!
perghhh..gaya jurugambar profesional.....ekekekekeke....
suami kesayangan yang poyo.....sedang memilih gambar untuk ditunjukkan kepada cheqna...x koser....baik cheqna layan perasaan lagi besh....hahahaha....
memang tak dapat tengok la monsun cup secara dekat.....orang memang ramai....cuaca plak panas...cheqna takut cheqna makin pening la plop...pukul 5pm kami balik.....berehat kat umah plak..x pe lah tak dapat tengok pun...x kisah sangat la....x penting pun...=)
* ni semua n3 dalam draft..mood untuk berblog merudum..apatah lagi untuk berjalan2...skang nak habiskan stok dalam draft dulu...dah habis...cheqna akan duk diam2* 

8 comments:

  1. salam cheqna..
    kita punya persamaan..jari jemari yg gebus. :)

    ReplyDelete
  2. Wah! Mcm ne la event monsoon kat ganu sane eh? takde experience...

    ReplyDelete
  3. Saya pernah lalui laluan kapal2 monsoon cup ni...masa naik bot ronda2 dari TTI tu..hihihihh

    ReplyDelete
  4. salam kenal. follow sini

    org tganu jg ke ni..hihi
    knpalah tk tjumpa sy lantas bkenalan(cewah) skima gitu... sy pun masa tu jg pegi mnsoon cup.. >,<

    ReplyDelete
  5. hihihi layan perasaan tepi pantai angin sepoi2 ..blues gitu hihi

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~