Dec 11, 2012

~ kisah ke..di...pahang ~

assalamualaikum
masih citer kat pahang..entah ape2 dah ni.....tak ikut turutan dah citer dalam blog ni...ghasak r....=) 
ni view kat de rhu beach resort...dekat ruangan lobi.....cantik......masa ni cheqna tengah tunggu duen dan iisterinya datang amik cheqna....=) lama sangat menunggu..snap gambo =)
hambik....besar gedabak tulisan kat beg yang kami dapat masa kursus baru ni.....kata kawan cheqna...memang kompem tak bawak g pasar r beg ni....besar sangat tulisannya....ekekeke...ouh ye..mesti ada yang keliru kan...cheqna ni ekceli keje apa....sebenonya kaunselor or pegawai psikologi semua tu memang nama jawatan cheqna la.....x de masalah....dulu tak leh sangat guna nama kaunselor sebab cheqna x berdaftar lagi..tapi skang alhamdulillah....cheqna dah berdaftar dan diberi pangkat CR..=) bukan curahan rasa ye,,,tapi counsellor register..=)
abaikan model yang pemalu tu =) 

4 comments:

  1. Nanti ada masalah .... kita cari tuan punya beg yg tulisan besar ....

    ReplyDelete
  2. hebat wehhh...pendengar yg baik...dengar semua masalah org...tau setelkan semua...

    ReplyDelete
  3. sibuk sangat cheqna ni...sampai tak dan nak jenguk blog saya ye...hu huhu

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~