Dec 9, 2012

~ cheqna kembali menghiasi persada seni berblog..~

assalamualaikum
yuhhuuuuu..lama rasa nya tak menyinggah di blog sendiri apatah lagi blog orang lain...sibuk weh......n3 yang lepas2 tu kebanyakannya auto publish...ye la cheqna kan kursus
ewah..nampak tak???tu header baru cheqna tu...ekeeke...ape???cheqna buat sendiri??x de maknanya.....pandaila cheqna nak buat semua ni..pandai menaip je...=) thanks pada wahidi yang bantu cheqna buat mende alah ni....ada sesape nak suh wahidi buatkan header???boleh je....eceh...cheqna plak tolong pomotkan..x pe wahidi tak marah.......murah je....nak tahu harga kene deal dengan dia r..header minah ni pun wahidi yang buatkan....nak??boleh je...nanti cheqna maklumkan kepada wahidi...=)
tengah fikir nak bagi apa kat wahidi ni.....oit wahidi!!!!!!!!awak nak ape?????

5 comments:

  1. nak tahun baru 2013 ni...nak tukar gak header baru...naik semangat sikit...kussss semangat!!!kurus nih!!

    ReplyDelete
  2. sy aje masih blog yg sama.xde idea nk alter bg ada kelainan

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~