Nov 12, 2012

~ terima kasih nuffnang ~

assalamualaikum
alhamdulillah....ini adalah first rezeki dari nuffnang setelah hampir 3 tahun cheqna menceburkan diri dalam bidang blog memblog ni..dan hampir 2 tahun mendaftar dengan nuffnang...ni pun ada ORANG LAIN yang tolong daftarkan..nak harapkan cheqna..memang jangan haraplah..buta IT =) jadi terima kasih kepada MB atas bantuan anda tu ye dik =) nak hadiah tak????nanti cheqna kasik ye =)
nila jumlahnya..memang tak banyak pun..tapi alhamdulillah...ada jugak rezeki...kalau anda semua lagi banyak klik iklan kat blog cheqna ni,...lagi masyuk la kot...tak salah kalau membantu kan????ekekekeke...
ingat nak g bank pas ni...tebus duit ni....=)

18 comments:

  1. Dalam akaun Nuff mama sekarang ni ada tak sampai 5 hengget pun... :(

    ReplyDelete
  2. orang kata kalau dah cash out sekali nanti cepat sikit naik... mungkin sebab nuffnang tau kita sebenarnya aktif kut...

    aku dgr org kata je... kita tgklah sendiri nanti...

    ReplyDelete
  3. tahniah cheqna!

    kite pun terasa nak cash out yg tak seberapa tu la

    ReplyDelete
  4. Kakak tak apply pun tapi biasa kakak klik iklan kawan-kawan. Nampak kecik kan tapi mana tahu klik kita ni ada nilai dah macam sedekah kan cheqna... baru betul memberi org tak tahu.

    ReplyDelete
  5. tahniah la tu sbb ada jugak... saya x pernah rasa lagi...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah cheqna.. rezekikan.. sy pun baru dpt cheque dr nuff jugak nih..:)

    ReplyDelete
  7. tahniah kakna...hehe.amy pun tgh tunggu cek nuffnang jgk ni..xsapa2 lg..hehe

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~