Nov 8, 2012

~ macam pembaca berita???~

assalamualaikum
meh layan citer ni....
klik untuk penggebuan gambar
sampai hati howling kambing...ekceli howling tu classmate cheqna masa form 4 n form 5 kat SMK Padang Midin....lama x jumpa...terjumpa kat fb baru je....tu yang dia komen kat gambar profile cheqna...siap kata cheqna pinjam laki orang lain tu wat bergambar....ekceli kat fb ni je gambar yang cheqna upload..yang lain kebanyakkannya di tag oleh mereka dan mereki =)
ada yang kata muka suami cheqna macam pembaca berita.....dulu masa cheqna bercinta dah ada staff opis yang bagitahu cam gitu...kata encik wahab tunang cheqna(waktu tu la) macam muka zulkifli bujang..hamboii ko 
mak aihhh...jauh panggang dari ayam.....ekekekekeke....jauh mbeng smart suami i....muahahaha.,...sape lagi nak puji laki kalau bukan bini sendiri kan kan kan??jeles le tuuuuu
mungkin secara sipi2 jela kot kena....yelah dalam dunia ni kan dikatakan kita ada 7 orang yang wajahnya seakan iras dengan kita...apa nak diherankan kan??semua kuasa Allah......tapi yang pasti suami i tetap hensem.....lalalalalalalala

Ekceli Cheqna mc hr ini ...n3 ni da lama cheqna tapi...ada dlm draft  

14 comments:

  1. eh, betul juga, ada iras iras la cheqna...hihihih

    MC sakit betul ke, sakit tipu..? ekekekeke..kalau sakit betul, saya doakan semoga cepat sembuhnya ya

    ReplyDelete
  2. dang lg update entry dalam draf..mst byk stok entry dlm draf nie..hehe..

    tp betul la kakna ada iras2..

    betul3..kena puji suami kita dulu dr org.hehe

    ReplyDelete
  3. Mata kakak pun tengok macam samalah cheqna. Buat cheqna mesti tak sama sebab hari-hari bersama.

    ReplyDelete
  4. hmm ade le sikit kot..klu tgk sekali pandang

    ReplyDelete
  5. Suami kita tetap yang terkacak di mata kita, kan? :)

    ReplyDelete
  6. pape pon incik suami cheqna tetap hemsem di mata cheqna kan... hehe

    ReplyDelete
  7. sekali tgk mcm iya...2 kali tgk langsung tak serupa hehe..gurau ja cheqna...

    ReplyDelete
  8. sama la macam husben akak. lepas tu mulala dia nak perasan2. bluekk... get well soon ye cheqna.


    p/s: barang dah sampai. tq. ada entri lagi.

    ReplyDelete
  9. adalah sikt-sikit iras2 tu..
    apa yg penting, alhamdulillah kita bhgia dan sihat..

    ReplyDelete
  10. aa'ah la Cheqna.. leh jadi kembar ni kan, heheh..

    ReplyDelete
  11. ada la iras2 ckit..pape pon mesti lah puji sendiri punye dolukan..huhu*_*

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~