Nov 9, 2012

~ @Lumut, Perak ~

assalamualaikum
petang 2 November 2012..setelah selesai kelas...maka kami gerak ke Lumut...ekceli ni kali kedua cheqna sampai Lumut..kali first masa tahun 2008..masa nak g pulau pangkor..kursus teambuilding kat sana...perjalanan dari APBM ke Lumut ni tak la lama sangat.....dalam 1 jam lebih je kalau tak silap
elok je kapalterbang bas kami parking kat situ...penumpang2 dah berjalan2 dah time ni......
kepala kak zie je yang masuk...mood untuk bergambar memang out of service la...kalau ada kak oya mungkin habis kodak 36 keping ni kot..hamboi ko cheqna...zaman tok kadok ni pakai kodak bagai ni =) cheqna x membeli pun...just round2 je....ada la amik sotong kering 2,3 keping...suami..kakak ipar n anak sedara suka makan...tu jela...beli baju untuk anak sedara...selebihnya jenjalan cuci mata....
kul 6pm..naik bas..balik ke APBM kembali....standby untuk memulakan perjalanan balik ke terengganu...ouh tak sabarnya.....

6 comments:

  1. Mana cukup 2-3 keping je sotong tu cheqna. Tapi kat T'ganu lagi banyak kan.

    Lagi pun dah tak sabar nak jumpa en suami yg ditinggal:)

    ReplyDelete
  2. Rasanya dah lama mama tak sampai ke Lumut ni...

    ReplyDelete
  3. Lumut? Kak zan dah pegi banyakkkkk kali...maklum ler,orang perak..kalau beli produk hasil laut memang beratus habis!

    ReplyDelete
  4. Dari seg politik, semua kursus kena elakkan ke negri pembangkng,,terus kejohor, negri, melaka, ns atu perk, pengalirn wang kena fikir,,i

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~