Nov 7, 2012

~ kisah seram @ misteri ~

assalamualaikum
ok sambungan kisah INI
cheqna alih katil...tiba2...
"kak zie...bakpe ni??????"
"bakpe bakpe???"
"mari r tengok"
"x mboh aku"
sudahnya...cheqna kembalikan katil ke tempat asalnya...terus solat umpama tiada pape.....masuk kelas kul 830mlm...bagitahu kak zue....dia suh tukar bilik...dan habis kelas..abang lan(driver) dan faizal( anak buah kak zue) datang bilik angkut tilam masuk bilik kak zue setelah usaha utk menukar bilik gagal disebabkan karenah pihak APBM..masa abang lan masuk bilik..n alihan katil tu...abang lan tengok mende alah tu dan cakap "x payah tidur bilik ni la"
makanya malam tu dan malam esoknya kami tidur ber5 dalam sebuah bilik iaitu bilik kak zue..kenapa ber5??yelah sebab izarina n kak na pun ikut sekali...kalau tak wings tu hanya dia 2 orang je la yang tidur...
cheqna x sempat nak amik gambar...mende alah tu adalah setompok darah yang kelihatan masih baru....yang cheqna jadi hairan kenapa dibawah katil??kenapa darah tu masih baru?????anda ada jawapannya???yang pasti cheqna tak de jawapannya...

21 comments:

  1. byk ke darahnyer..jeng..jeng...

    jgn biarkan diri anda diselubungi misteri....

    ReplyDelete
  2. seram la cheqna, dah la saya sowang2 time baca entry ni.. takde pape berlaku kan..? semua kawan cheqna kuat semangat kan...kan...

    ReplyDelete
  3. aduhai cheqna..ape benda la tu...hope tak de apa2..bagus duduk ramai2 gituw dari sorang or berdua..

    ReplyDelete
  4. alamak!!!ke ada org period n trbocor,uhuhuh!!!grrrrr..goose bump plak ~

    ReplyDelete
  5. alamak.. akak pun seram gak kot...
    so berlimaler satu bilik yerk...

    ReplyDelete
  6. adeh la.. klu daku pun mau x meremang bulu roma.. pk positif la cheqna.. darah tikus kot.. huhu..

    ReplyDelete
  7. Heeee... kalau kakak pun tak mahu tidur situ. Sanggup berhimpit pun tak apa.

    ReplyDelete
  8. cheqna.... takuttt!
    nasib bc pas blk outstesen dh..
    br ni gi srg je, tido sorang..
    aduh, takut eh pasni kena gi srg lagi..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Cheqna,

    kak Ros pun sama macam Kakzakie...sanggup berhimpit pun tak pa he.he takuttt...

    ReplyDelete
  10. bukan darah haid ka?...ke saya tak faham cite ni...konpius...konpius...campur seram....

    ReplyDelete
  11. kategori 18sg nihehe...seram la cheqna...cepat la habiskan citer...

    ReplyDelete
  12. cat tumpah kot .. tak pun pewarna kuku tumpah ... cheqna ade pgg tak ??
    mana cheqna tau tu darah ....
    ke sblm cheqna dok ade house keeping yg fingger cut waktu mengemas

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~