Nov 22, 2012

~ hairan bin ajaib ~

assalamualaikum
cheqna kengkadang tertanya dan terfikir...kenapakah agaknya ye perkara macam ni berlaku...kenapa agaknya ye....
tengok jadual di atas...amboi ko...jadual gitu....hahahahaha.....jumlah yang datang baca setiap n3 cheqna jika dibandingkan dengan jumlah yang memberikan komen adalah sangat berbeza.....kenapakah perkara ini berlaku agaknya ye???
tengok pada follower..alhamdulillah.....507 orang....ramai la tu..almaklumlah cheqna ni bukan blogger hebat....blogger suka2 je..menulis apa yang berlaku disekeliling je....x de pape yang menarik sangat pun....just untuk kenangan seksok seksok....ouhhh...seksok seksok tu maksudnya kemudian hari ye.....
mungkin jumlah orang yang meninggalkan komen berbanding ngan orang yang singgah dan baca entri cheqna itu menunjukkan betapa ramainya yang menjadi silent reader cheqna...betul kan???kemon....jangan silent2 ye....perkenalkan diri anda..boleh mengeratkan lagi hubungan kita...=)
apepun..terima kasih pada yang sudi singgah...baca n tinggalkan komen...pada yang malu2 dan segan2 nak tinggalkan komen pun cheqna ucapkan terima kasih...cumanya..x payahlah nak malu2 ye......perkenalkan diri anda...lagi syok =) 

26 comments:

  1. aku takde mase nk pikir benda tu...nmpk sgt ko dah takde keje kannn?heheheheh..gurau je cheqna! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahaha
      tau x pe..kije banyak tapi malas nak buat....
      ko kan adik...ekekeke
      larikzzzzz

      Delete
  2. Sama la blog kita Cheqna.. Ramai yang singgah je... Tapi tak kisah le tu.. Janji sudi menyinggah..

    ReplyDelete
  3. kebetulan lah cheqna, saya pun ada menulis pasal isu komen/jenis2 blogger di entri saya pada hari ni..hihihih..rasa rasanya, kalau cheqna baca komen2 blogger di entri saya tu, mungkin ada jawapan utk persoalan cheqna tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheqna baru tinggalkan komen kat n3 itu
      kikiki
      kita ada telepathy kah?????
      ehehehehe

      Delete
  4. hi!! sy silent reader.. haha.. kdg2 je sy komen, tp blog walking tu mmg hari2.. hehe

    ReplyDelete
  5. qema pun lau sibuk sgh baca je cheqna wei hihi

    ReplyDelete
  6. tak semua orang rajin nak singgah komen cheqna

    kita ni je yang dasar blogger tegar kot..

    hahahaha

    ReplyDelete
  7. erm, kekadang orang yang x tinggal komen tu terjumpa blog kita masa google mende2 kat internet... tengah cari2 info = taip keyword, then sampai kat blog kita.... tu yang x tinggal komen tu... haha ni firasat masz la kan.....

    tapi kalu masz baca entry cheqna, kompem akan komen, walau hanya seketul perkataan... haha

    ReplyDelete
  8. samo la cheqna...ada yg view smpai 200++ tp komen dlm 20+ cmtu jek...mybe diorng lebih suka mbaca je. xkisah lah :)

    ReplyDelete
  9. biasanya saya jadi silent reader bila dah baca tak leh komen...sebab tenet slowwww bangat....lagipun banyak benda nak baca...ke guano cheqna???

    ReplyDelete
  10. salam cheqna..sama la kita.Kdg2 yg dtg 200 org tp yg tinggaikn komen...15 org,sedeynya :(

    ReplyDelete
  11. Memang lebih ramai yang singgah untuk membaca dari memberi komen sebab kadang2 nak komen apa pun tak tahu! :)

    ReplyDelete
  12. eh samalah kita..persoalan yg masih tak terjawb dr dulu lagi.sekarang ada letak ..sapa intai tu.tgk mcm ramai sdg baca tapi komen x smpi 10 orang.sekali fikir risau pulak..sapa yg baca?

    ReplyDelete
  13. tah aku pun tak paham ..mls nk buka dashboard

    ReplyDelete
  14. hurmm akak x pernah tgk pun ..
    selalu tgk org komen aje ekek ;)
    blog akak pun ramai silent rider ..
    selalu up entry dekat 30 masuk
    tapi komen x sampai 20 org ;)

    ReplyDelete
  15. sy la tu...slalu je baca..tp jarang2 komen...kejar masa katanya...ahaha

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~