Oct 8, 2012

~ semoga Allah memudahkan segalanya..~

assalamualaikum
hari ni ( 7 Oktober 2012 ) cheqna cuti...saje cuti...hingga esok cheqna cuti.....
tadi...dalam kul 1.50pm..wani setiu sampai...datang pick up cheqna kat umah..n kami terus ke airport..dekat je pun umah cheqna ngan airport....kenapa kami ke air port?????ekeli....kak ct dan suami akan ke Mekah...menunaikan rukun islam ke 5...Ya Allah...beshnya dah dapat jadi tetamu Allah..insyaallah...masa kita akan tiba jugak nanti..
sampai kat airport..kak zie dah ada sana.....terus peluk kak ct...sempat lagi cakap besh peluk ina....mentang2 mak jema gebu.....hehehehe
wani setiu, kak zie, kak ct, joe, cheqna, kak oya n kak murni...si kecik tu aina..anak bongsu kak ct...ni gambar kat airport tadi le....
sebelum balik...sempat jugak cheqna bisikkan pada kak ct supaya mendoakan di hadapan kaabah agar cheqna cepat dapat baby...amin....
mudah mudahan kak ct dan dad ( panggilan kepada suami kak ct ) diberikan kesihatann yang baik dan dapat melaksanakan ibadah haji dengan baik dan sempurna...dan akhirnya akan mendapat haji yang mabrur...insyaallah...amin....

9 comments:

  1. doakan amy jugak cpt dapat baby yer kakna..huhu

    ReplyDelete
  2. selamat pergi dan selamat kembali, moga dpt haji yg mabrur n doa cheqna dimakbul Allah swt...Amin...

    ReplyDelete
  3. Moga dpt haji yg mabrur... Seronok dpt pergi haji... Maaf cheqna ros lama xjenguk blog..sibuk berpantang :)

    ReplyDelete
  4. insyaAllah..moga doa dimakbulkan :) semoga they both selamat jgk menunaikan ibadah dgn smpurna...

    ReplyDelete
  5. ameen untuk mereka berdua n ameen jugak untuk cheqna dapat baby cepat...

    ReplyDelete
  6. Aaminn..Semoga dimakbulkan dan semoga dipermudahkan....

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~