Oct 15, 2012

~ selesai jugak akhirnya ~

assalamualaikum
Khamis 11 November 2012 bertempat di Asrama Rusila Marang jam 9.00 pagi
cheqna ada mesyuarat agong kelab sukan dan kebajikan JKMNT kali ke 20...untuk tahun 2010/2011 cheqna dilantik menjadi Pengerusi Biro Keahlian dan Kutipan Yuran atau nama saintifiknya ALONG la...ala tukang kutip hutang.....almaklumlah orang cantik macam cheqna seringkali dimanipulasi untuk mengutip hutang... ok boleh buat muka menyampah skang
majlis perasmian bermula jam 1030am kalau tak silap...patutnya pengarah yang rasmi tapi pengarah ada majlis kat istana..so TP2 rasmi...... 
yang tengah berucap ni la TP 2..cheqna pernah citer pasal TP2 cheqna ni....namanya Tn. Hj. Rusmi Mahmood di SINI 
selesai majlis perasmian....makan dulu....n then baru mesyuarat bermula
ok...mesyuarat pun bermula.....ni adalah Jawatankuasa Kelab Sukan dan Kebajikan JKMNT bagi tahun 2010/2011...dan selepas perbentangan..maka dibubarkanlah jawatankuasa ini...makanya dilantiklah jawatankuasa yang baru..=)
wajah seorang ALONG...
masa ni sedang mendengar pertanyaan dari ahli mesyuarat....cheqna berharap untuk tidak dilantik lagi bagi sesi 2012/2013..sudah 2 penggal cheqna terlibat dengan jawatankuasa kelab sukan ..jadi bagi peluang pada orang lain la plop....
ni ngan encik bidin...bos bahagian OKU...cheqna tengok kamera lain...saje suh encik bidin buat peace gitu....katanya duk ngan cheqna dapat release tensen sket..almaklumlah cheqna kan sengal..hahahahaha
keputusannya..cheqna dah tak terlibat lagi ngan kelab..alhamdulillah.....hehehehe suka suka....bagi cheqna bila dah dilantik menjadi ahli dalam sesuatu kelab/persatuan..tanggungjawab besar..kalau rasa tak mampu...tak payah terima tanggungjawab tu....jangan plak nama ada dalam persatuan/ kelab tapi satu hape pun tak dibuat.....org ganu kata 'padang wat lawo je'
so kepada ahli baru yang dilantik...selamat menjalankan tugas dengan baik demi kelab kita ye =)

11 comments:

  1. dapatlah cheqna memfokuskan diri dgn benda2 lain..selamat maju jaya cheqna..

    ReplyDelete
  2. kelah mu cheqna, meeting sokmo

    sesok leh jadik menteri la lagu ni

    hehehe

    ReplyDelete
  3. Wah busy sgguh dia.. Comel la cheqna..putih gebu :)

    ReplyDelete
  4. Kakak percaya cheqna ni happy go lucky sebab itu en bidin pun suka... boleh buat org ketawa :)

    ReplyDelete
  5. serius nyer mukaaaaa!!!seram mak noookk!!hehehehee...

    ReplyDelete
  6. Cheqna ni makin cantik la lepas kawen. Apa rahsianye ya?

    =p

    ReplyDelete
  7. ok la tu aktif org percaya that slalu dpt jawatan ...LNPT markah lebih

    ReplyDelete
  8. Mama nampak anak mama yang comel di situ. :)

    ReplyDelete
  9. errrr..sapa yg ambik gambar2 cheqna masa tgh meeting ni? ke mmg cheqna bagi kamera kat kawan suruh kawan jadi paparazzi...ekekekeke

    ReplyDelete
  10. meriah nye program ni.. best kan.. siap ada makan-makan lagi..

    ReplyDelete
  11. comel la yg tudung hijau kt pentas tuh.. pewitt... ;)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~