Oct 29, 2012

~ sambungan ~

assalamualaikum
ok..sambungan kisah INI
"tapi...memandangkan puan selalu sakit perut.....eloklah kita buat ujian pap smear"
"hah???bila plak kena buat ni doktor??"
"sekarang la"
"o..ok"
"meh naik katil ni..puan tukar kain ye..nanti nurse akan tolong puan"
ada nurse yang datang..
"saya nak g toilet dulu r nurse..x tahan r rasanya"
"ok..g la...dang saya ambik kain jap"
setel cheqna g toilet..kembali ke dalam bilik tadi...
salin kain semua....standby atas katil..makanya ujian pap smear dijalankan...ekceli tak la sakit seperti yang orang war warkan...biasa je cheqna rasa...
ok la...3 bulan dari tarikh 25.10 akan kuat result..tapi nurse bagitahu kalau tak de pape biasanya akan senyap je..kalau ada masalah baru pihak hospital akan kol...dan harap2 x de pape la....
ouh...terima kasih pada yang mendoakan moga cheqna mengandung..belum masanya lagi...buat masa skang cheqna cuma mengandungi je...ekekekekeke
tunggu amik ubat...kul 1130am setel urusan cheqna di HSNZ ni... 

8 comments:

  1. Saspen gak tu. Takpe...tak de pape tu. Sy doakan, semuanya jadi senyap je. Heheheh...Walau apapun Cheqna, peduliklah klu appt kite kul 10, kite nak dtg 7 pagi. Nyibuk je misi tu.

    ReplyDelete
  2. buat aja pap smear kat klinik private cheqna...lepas 3 hari dapat dah result..:)

    ReplyDelete
  3. cheqna..nape ni?
    sakit ke? hope cheqna tak pape la...
    risau la.. cyst pun... sebab Me pnh suspect cyst time pregnant, tapi me wat senyap, atas nasihat seorang doc alternatif la... dia nasihat Me, if kite fikirkan pasal cyst tu, mende tu akan jadi la.. so, cheqna, jgn risau sgt , moga cheqna sihat spt sediakala... take care!

    ReplyDelete
  4. Jujur kakak tak pernah ke hospital kerajaan cheqna. Bukan apa sebab malas nak Q dan tunggu result.

    Apa-apa pun nasib baik tak ada apa, syukurlah..

    ReplyDelete
  5. hok alohh..kalo ko dekat ku cekik cekik je mung nih!kekekekeke.... :)

    ape pun semoga kamu sihat sentiasa adikku!!

    ReplyDelete
  6. rasanya ujung thn ni nak wat gak la pap smear.Harap cheqna cepat mengandung.mudah mudahan tiada ape2.

    ReplyDelete
  7. InsyaAllah, semoga smuanya slmt.. take care..:)

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~