Oct 3, 2012

~ Program Kaunseling Organisasi~

assalamualaikum
on 21 September 2012 hari tu cheqna gerak ke Merang Suria @ Setiu..dalam kul 1pas solat zohor cheqna gerak..incik suami solat jumaat..cheqna g sendiri....ingatkan jauh....almaklumlah cheqna kan bab2 jalan memang failed..rupa2nya 20km je dari umah di gong badak tu....selamat sampai....terus dapatkan wani  yang sedang berehat di dalam bilik
cheqna ada program ni...seperti yang tertera..kan dah kata bulan September bulan sibuk...bulan Oktober pun =) 
 
 antara xtvt pemanas badan yang cheqna jalankan....boleh teka mereka buat apa???
mereka sedang mendapatkan tandatangan cheqna untuk xtvt MI aka mission impossible
 2 jam yang sangat2 besh....dalam 33 orang kot staf besut yang hadir hanya 3 ke 4 orang yang tak dapat hadir..memang sangat seronok...macam2 peel..macam2 gaya..ekceli bagus buat prgram cenggini yelah selama ni sibuk ngan keje je kan...
antara kreativiti mereka semasa MI dijalankan...ekceli kena buat origami mengikut kreativiti kumpulan..dan origami ini sangat menarik hati menyebabkan kami semua ketawa x hengat....tambah plak bila membayangkan aksi tukang buat origami ni...shahlan ketawa tergolek2 doh....
buat program sebegini memang seronok..release sket tension...yelah..duk ngadap keje kat opis je mana boleh kan.....sesekali program sebegini selain ada objektif yang nak dicapai....ikatan perhubungan makin erat la insyaallah......

9 comments:

  1. suke program camni tau cheqna, ade aktiviti dlm kelas, kalo takde aktiviti, mau zzzzzz... hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang kena buat...kalau cheqna bagi talk pun memang cheqna akan buat xtvt sikit sebanyak agar tak boring =)

      Delete
  2. saya tak tahu seni origami ni...buat kapal terbang boleh la..hahhaa

    ReplyDelete
  3. Kakak rasa anak-anak sekolah rendah expert bab buat origami..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju..cheqna pandai buat kapal je...ekekekeke ehh ntah pandai ntah tidak skang ni =)

      Delete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~