Oct 23, 2012

~ novel....~

assalamualaikum
sudah lama tidak dapat bersenang dan lenang bergolek2 membaca novel...memang sibuk.....sangat sibuk ye puan farina ini =)
share la sket novel yang dibeli tapi belum sempat dihabiskan....antaranya ialah seperti tertera dibawah =)
yang ni semua keluaran kaki novel....semek ni yang belikan..cheqna kasik duit je =)cheqna terima novel ni pada 15.9.2012..dan sampai skang belum sempat dibaca...just sempat balut tepi je buku2 ni....balut ngan loytape tu..cheqna memang suka balut ngan loytape apa2 saja buku yang dibeli..=) 
Takdir itu milik kita dan yang indah hanya mimpi cheqna beli masa jenjalan ngan suami kat mesra mall kemaman....dah habis baca...yang lain keluaran kaki novel yang diterima pada 15.9.2012..calon jodoh untuk adik dan sayang cikgu ketat2 je dah habis baca...yang lain belum lagi....citer yang indah hanya mimpi tu skang disiarkan kat tv1..dengan tajuk trilogi cinta 2..sekian harap maklum =)
dah lama tak bersantai ni menghabiskan masa dengan novel...suami cheqna tak kisah cheqna nak ngadap novel ke...laptop ke..layan korea ke...asalkan makan minum dia beres =)...memang suami tak kan kacau la...ouh ye..skang koleksi novel cheqna sudah menjangkau 122 buah novel.....nak beli lagi......=) bacanya ntah bila......

13 comments:

  1. Amboi, syoknye santai2 sambil baca novel. Klu sy, ralit ni...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. aigoooo...setakat ni x cek lagi...tunggu khamis ni ok...=)

      Delete
  3. byknyer cheqna..leh buka mini library kat umah ni...
    boleh sy g pinjam nanti..kih...kih...

    ReplyDelete
  4. dulu minat bkumpul n baca novel, tapi sejak keje dah kurang dah... n sekarang dah xder langsung... huhu

    ReplyDelete
  5. pah ni x layan org doh..padan layan novel je la..

    ReplyDelete
  6. kat rumah novel mmg banyak, pinjam dari adik ipar...
    tak khatam2 lagi.....
    sekali dpt baca yg best tak sabar nak habiskan....

    salam kenal & follow......

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak rajin membaca la cheqna... rajin tido aje... hahahaha

      Delete
  7. Banyaknyo novel cheqna...kalau remaja dulu sebiji novel baca habs slalu, loni gak mmg xdea la cheqna weh. ada masa bantai rehat je la hihi

    ReplyDelete
  8. duk berjiran ngn cheq na ni mesti best...leh ketuk pintu pinjam novel...he he he...tolong habiskan baca...

    ReplyDelete
  9. ginim lah... demo baco pah buat sinopsis. ambo baco hok ringkas2 jah... hihihihi

    ReplyDelete

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~