Oct 9, 2012

~ meh buat duit ~

Nak duit macam cheqna..baca sini..Says.com

Apa itu says?? “Get Rewarded for Sharing”. Says ini ialah salah satu kerja sambilan yang korang boleh buat dengan hanya mengiklankan kempen2 says di wall Facebook ataupun Twitter. Kalau ada blog boleh share juga di blog. Mana-mana pilihan yang mudah dan boleh pilih iklan mana yang kornag rasa sesuai untuk dikongsi daripada pilihan tawaran kempen-kempen yang ada.
Macam mana nak dapat duit dengan says?


Senang je. Mula-mula kena daftar dulu dengan says.

1. Kemudian pilih mana-mana kempen dalam list says.
2. Klik kat kempen tu.
3. Says akan beri satu link untuk dipromosikan.
4. Copy link dan paste link tersebut @ promosi di wall facebook atau tweet di twitter atau boleh juga klik je button share dan tweet yang dah ada kat website says. boleh juga share di group-group yang korang biasa join.

Kalau sesiapa klik iklan tersebut, korang akan dapat RM0.20. Kira oklah selama ini pun kita memang suka sangat share video lagu, artikel, gambar kat facebook kan? Kira berbaloi jugak sambil on facebook boleh dapat income bila kawan-kawan nak klik tengok. Kalau kawan-kawan korang join says melalui referral yang anda promote register sini haaa korang akan dibayar rm5. Cukup jek Rm50 terus boleh cash out. Kan mudah gila nak dapat duit? Siapa nak kasi ye dak?

Bagaimana nak daftar says?

1. klik link ni –> Register http://says.com/my/alangfarina/invite

2. Klik http://says.com/my/alangfarina/invite untuk sign up dan follow je step yang diberikan dengan mengisi borang yang tersedia. lepas tu buka email untuk pengesahan akaun.

3. Dah siap dan korang boleh mula langkah pertama share “SPECIALS” @ kempen iklan sama ada di facebook, twitter, forum, atau di blog.


Setiap per klik korang akan dapat RM0.20-0.40. Kalau rajin promote dan pandai teknik lagi mantap korang punya earning says. Setakat RM100 tue pejam mata pun boleh dapat. Sambil online facebook dan twitter boleh la juga share Iklan dari says. Dapat juga income boleh beli barang yang selama ini diidamkan. Baca sini untuk tengok entri says.com yang sebelum ni mana tahu korang boleh lebih faham.


P/s: Pada yang nak join tapi ragu-ragu, dont worry PERCUMA je daftar. Takde perlukan apa-apa modal untuk daftar says dah share iklan says.

———————————————————————–
Daftar Sekarang ! –> http://says.com.my/alangfarina/invit

p/s-->kredit untuk amyliana comel =)

11 comments:

~ thanks sebab sudi tinggalkan komen.....sayang anda semua......~